Voordelen van Outsourcing

Voordelen van Outsourcing van Salure

Door: Salure  10-08-2009

In de huidige economische situatie zijn de basisvoordelen van outsourcing interessanter dan ooit tevoren. Reden voor ons om de kracht van outsourcing van de administratieve processen eens extra te benadrukken. Outsourcing leidt immers tot afname van kosten! Tevens maken de schaalbare contracten de kosten flexibel …

De waarde en kracht van outsourcing zit in:

1. Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen worden schaalvoordelen behaald, wat een substantieel kostenvoordeel met zich mee brengt.


2. Uitbesteding van bedrijfsprocessen maakt het mogelijk dat de organisaties zich meer toeleggen op hun kerncompetenties en -taken.


3. Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen kan de kwaliteit van de uitvoering verbeteren.


4. Uitbesteding van bedrijfsprocessen is een kans om een flexibelere afname van diensten te realiseren; het verhoogt de flexibiliteit van de organisatie (waardoor vaste kosten worden omgezet in variabele kosten).


5. Uitbesteding van bedrijfsprocessen leidt tot lagere kosten, omdat service supplieers efficiënter werken.


6. Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen krijgt de organisatie toegang tot de nieuwste kennis en technologie.


7. Uitbesteding van bedrijfsprocessen stimuleert de klant in haar resultaatgerichtheid.


8. Door het uitbesteden van bedrijfsprocessen kan centralisatie en/of standaardisatie van de activiteiten worden doorgevoerd.


Wilt u meer weten over de kracht van outsourcing voor uw organisatie? Neem contact op met ons via de mail: jvanhengel@support-plus[.]nl of bel 0182-543649

Kijk voor meer informatie op onze website: www.support-plus.nl