Sportclubpartner

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Estafetteweg 10 , 2807 BN Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over Sportclubpartner

Sportclubpartner is er voor Sport, Promotie en Fans!

Sportclubpartner levert artikelen en diensten ìn de promotionele sfeer aan sportclubs, sponsors, bedrijven, scholen,organisaties, evenementen, maar ook de consument kan bij Sportclubpartner goed terecht.

Het uitgebreide assortiment van Sportclubpartner bestaat uit promotie artikelen,-kleding, merchandising, sportartikelen, sportkleding, relatiegeschenken, merchandising, vlaggen,-masten, eindejaarsgeschenken en narrowcasting. Wilt u uw kleding of artikelen laten bedrukken of borduren? Geen probleem Sportclubpartner regelt het tegen aantrekkelijke tarieven. Zo kunt u gemakkelijk uw kleding voor uw bedrijf, organisatie of evenement bestellen en laten bedrukken of borduren. U heeft alles in een hand. Dat is alleen maar gemak voor u.

Bij vele amateurclubs is er behoefte aan eigen fanartikelen. U kunt hierbij denken aan fansjaal, autosjaals, caps, mutsen, paraplu’s, mokken, vaantjes, baniertjes, minikits en dat allemaal in de clubkleuren en eigen logo. Sportclubpartner kan het allemaal leveren tegen aantrekkelijke condities. Regelmatig zijn er diverse acties terug te vinden op de website.
Daarnaast zijn de diverse concepten erop gericht om een exposure te zijn voor het bedrijfsleven en een sponsoring voor de club. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Bijvoorbeeld het clubkoffiebekersconcept.

Naast de sport-en promotiekleding van diverse merken is Sportclubpartner ook dealer van het Italiaanse sportmerk Macron. De artikelen voor verschillende sporten kunnen via de webshop rechtstreeks via internet besteld worden. Bij Macron bestaat ook de mogelijkheid om de kleding zelf te (laten) ontwerpen en een eigen clubkledinglijn op te zetten die via de clubwebshop verkocht wordt. Tevens is Sportclubpartner dealer van Narrowcastingonline™ Uw eigen TV kanaal voor in het clubhuis, kantine of winkel. Ook hiervoor kan Sportclubpartner alles leveren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

U kunt 24 uur per dag via onze shop bestellen en contact met ons zoeken

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/SportclubPartner/
Twitter: https://twitter.com/sportclpartner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sportclubpartner in Estafetteweg 10, Gouda Zuid-Holland 2807 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2807 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823431]