Nieuwe samenwerking Graveren in Gouda

Nieuwe samenwerking Graveren in Gouda van Spullengraveren.nl

Door: Spullengraveren.nl  13-08-2011
Trefwoorden: Graveren, Glas Graveren, Glazen Graveren

Sinds augustus van dit jaar gaan Ben van den Heuvel van Sportprijzen Gouda en René van Santen van Spullengraveren.nl  samen verder.

Beide graveerbedrijven zijn nu onder één dak te vinden in het centrum van Gouda, aan de Nieuwehaven nummer 13, waar de werkplaats plus de showroom gevestigd is.

Hier kunt u terecht voor het aankopen en/of het laten graveren van glas, sportprijzen, vaantjes, champagneglazen, cadeaus, wijnglazen, roestvrijstalen (rvs) artikelen, hout, vazen, potten, metalen plaatjes en nog veel meer.

Ook het bedrukken van naamplaten en t-shirts behoort tot de mogelijkheden.

Het complete assortiment vindt u in de webshop.

Tezamen heeft de nieuwe combinatie een compleet graveermachinepark, geschikt voor het maken van uiteenlopende graveringen op heel veel verschillende soorten materiaal.

Ook het bewerken van hout en het snijden van plexiglas behoort tot de mogelijkheden.

Met de inzet van deze machines, maar vooral door de aandacht en het vakmanschap van Ben van den Heuvel en René van Santen worden de originele en creatieve ideeën van de opdrachtgevers omgezet in unieke en persoonlijke relatiegeschenken, trofeeën, cadeaus en herinneringen.

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd  om een kijkje te nemen op onze website   of in de webshop op het adres   of om langs te komen in de showroom op het adres Nieuwehaven 13, 2801 CS te Gouda.

Graveren in Gouda, levering door heel Nederland en Vlaanderen.

Trefwoorden: Aluminium Bedrukken, bedrukken van metaal, Champagneglazen Graveren, Glas Graveren, Glazen Graveren, Graveren, Graveren cadeau, Graveren glazen, Graveren hout, Graveren metaal, Graveren naamborden, Graveren naamplaten, Graveren rvs, Metaal Bedrukken, Snoeppotten graveren, Wijnglazen Graveren,

Ander nieuws en updates van Spullengraveren.nl

07-09-2011

Goudse Singelloop op vrijdag 9 september

Goudse Singelloop op de Nieuwehaven te Gouda