Van de Graaf Assurantien B.V.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oosthaven 4 , 2801 PB Gouda, Zuid-Holland

E-mail

Over Van de Graaf Assurantien B.V.

Over belangrijke dingen zou je niet na hoeven denken, de verzekeringsportefeuille is daar een van de top prioriteiten van.
Verzekeren is mensenwerk. Of het nu voor bedrijven, particulieren, instellingen, een VVE of welke organisatie dan ook is. De juiste keuze bij het vaststellen van risico’s en de vertaling daarvan naar een polis die recht doet, vraagt om veel kennis en inzicht. De huidige markt van polisaanbieders is ondoorzichtig en biedt zeker bij directe aanbieders via internet onvoldoende houvast en inzicht of u daadwerkelijk voldoende beschermd bent en bij een calamiteit niet in de problemen komt.
Van de Graaf Assurantiën hanteert een werkwijze en filosofie die verder gaat en gebaseerd is op een gedegen inventarisatie van risico’s.
Vanuit onze vestiging midden in het Groene Hart aan een van de Goudse grachten brengen wij voor bedrijven, ondernemers, particulieren, etc. risico’s helder in beeld. Wij voeren een gedegen analyse uit en brengen mogelijke risico’s in kaart. Onderwerpen bestaande portefeuilles aan een grondig onderzoek naar juistheid, is die polis echt wel nodig of heeft de tijd het achterhaald. Is er sprake van onderverzekering of door verandering van omstandigheden sprake van oververzekering? Pas nadat wij uw profiel volledig in kaart gebracht hebben gaan wij met u om de tafel om in samenspraak met u tot een eindconclusie en een advies te komen waarvan u zeker weet dat u in de toekomst nooit onverwacht in de problemen zult komen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/vandegraafassurantien.nl/

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van de Graaf Assurantien B.V. in Oosthaven 4, Gouda Zuid-Holland 2801 PB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gouda Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gouda Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Gouda Zuid-Holland, 2801 PB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228430]