Statische en dynamische online banners

Door: Banner-nodig.nl  13-11-2011
Trefwoorden: Internet, Grafisch Ontwerpbureau, Banners

In de afgelopen jaren zijn diverse banners geïntegreerd op het internet. Vandaag de dag zijn dit de standaard maten. Naast de standaard maten is het uiteraard ook mogelijk een eigen maat banner te laten maken. Houd u er wel rekening mee dat niet elke website deze banners kan plaatsen.

Banners kunnen zowel statisch als geanimeerd worden gemaakt. Beiden zorgen voor een apart bestandsformaat als eindproduct. Statische banners kunnen worden gemaakt in .jpg, .gif, en .png formaat. Geanimeerde banners worden gemaakt in .gif en .swf, het bekende flash formaat.

Statische banners zijn banners waar één afbeelding uw reclameboodschap laat zien. Dit soort banners hebben geen geanimeerde onderdelen.

Dynamische banners zijn geanimeerde banners die door middel van meerdere roulerende afbeeldingen uw reclame laten zien. Dit kan ook zijn door middel van bewegende onderdelen en interactieve elementen.

Trefwoorden: Adverteren, Banner, Banners, Grafisch Ontwerpbureau, Internet

Andere producten en diensten van Banner-nodig.nl

13-11-2011

Skyscraper - 160 x 600 / 120 x 600 pixels

Skyscraper banners zijn vertikale banners die bij websites aan de zijkanten geplaatst worden. Deze banners vallen vooral op door het formaat.


25-10-2011

Leaderboard - 728 x 90 pixels

Banners vallen op, sluiten aan bij uw huisstijl en zijn breed inzetbaar.


25-10-2011

Full banner - 468 x 60 pixels

Banners vallen op, sluiten aan bij uw huisstijl en zijn breed inzetbaar.