Jam

Door: Nora's Theetuin  12-06-2011
Trefwoorden: High Tea, Thee, Uit Eten

Jam uit de keuken van Nora's Theetuin is niet alleen verkrijgbaar bij de scones en pannenkoeken. U kunt de Jam ook meenemen in potjes van 220 en 400 gram om thuis lekker van  te genieten.

Al het fruit voor de verschillende soorten Jam komt uit eigen boomgaard en moestuin. Zo is er Jam gemaakt van Zwarte bessen en Kersen, Mirabellen, Rode bessen en frambozen, Pruimen en kweeperen, Aardbeien, Jam van Aardbeien met frambozen, Jam van bramen enz.

De Jam wordt gedurende de wintermaanden gekookt omdat daar 's zomers geen tijd voor is. Het grote voordeel is dat er zo combinaties van fruit mogelijk zijn die normaal gesproken niet kunnen vanwege de verschillende rijpingstijden. De Zwarte bessen zijn b.v. al veel eerder rijp dan de morellen en de frambozen komen pas lang na de aardbeien. Alle fruitsoorten bedoeld voor Jam gaan na de pluk voorbereid de diepvries in en zijn daardoor tegelijkertijd beschikbaar.

Trefwoorden: High Tea, Kopje Koffie, Noras Theetuin, Thee, Theetuin, Uit Eten,

Andere producten en diensten van Nora's Theetuin

12-06-2011

Lunch

In Nora's Theetuin geniet u, als het maar even kan, buiten in de tuin van de  vers bereide Lunch gerechten.


12-06-2011

Thee

Losse Thee bevat meer aroma dan voorverpakte zakjes. Keuze uit zwarte, groene en gemengde Thee, vruchten-, kruiden- en rooibos Thee


12-06-2011

High Tea in Nora's Theetuin

High Tea in Nora's Theetuin: al het gebak komt uit eigen keuken, het assortiment wisselt met het fruitseizoen.