Dutch Spiral BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lorentzweg 9 , 2964 LN Groot-Ammers, Zuid-Holland

E-mail

Over Dutch Spiral BV

Dutch Spiral is een dynamische onderneming waarin meer dan 40 jaar ervaring is gebundeld op het terrein van asloos schroeftransport.

Onze competentie ligt bij engineering, productie en montage van schroeven en systemen. Ons motto is “we are there whenever you need us, wherever you need us”, hetgeen onze servicegerichtheid uitdrukt.

Omdat alles in eigen beheer wordt vervaardigd zijn wij uitermate flexibel en garanderen een stipte en snelle levering van spiralen en afgeleide producten.

Ons service apparaat beschikt over kennis en ervaring om onderhoud te plegen aan schroefsystemen en aanverwante producten als roosterharken.

Met onze ervaring op het gebied van toepassingen in rioolwater zuiveringsinstallaties en industrie zijn wij sinds januari 2006 aangezocht om de gerenommeerde productenlijn van Huber te vertegenwoordigen.

Onze tevreden klanten zijn legio. Met trots vermelden wij onze referenties en berichten wij u regelmatig van nieuwe projecten en ontwikkelingen op onze nieuwsberichten pagina.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Machinery & Equipment Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groot-Ammers Zuid-Holland

Is Dutch Spiral BV in Lorentzweg 9, Groot-Ammers Zuid-Holland 2964 LN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Groot-Ammers Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groot-Ammers Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groot-Ammers Zuid-Holland, 2964 LN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815953]