Hof van Ammers

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bernhardstraat 15 , 2964 BC Groot-Ammers, Zuid-Holland

E-mail

Over Hof van Ammers

AV Zorggroep is op 1 september 2010 ontstaan uit een fusie tussen Emma zorg & welzijn en Zorggroep Alblasserwaard. AV Zorggroep bestaat uit de woonzorgcentra Emma in Leerdam, Graafzicht in Bleskensgraaf, Hof van Ammers in Groot-Ammers en Open Vensters in Leerdam. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket aan thuiszorgdiensten via ons eigen Present thuiszorg.

De medewerkers van AV Zorggroep zetten zich in voor de beste zorg voor onze cliënten. Naast een goede opleiding en praktijkervaring vraagt dat een open en respectvolle houding. Dit is precies wat onze klanten wensen: herkenbare en vertrouwde zorg.

Zorgbrede Governance Code
AV Zorggroep hanteert het Good Governance code branche V&V (Actiz). De bestuurder heeft er voor gekozen breed verantwoording af te leggen over het gevoerde beleid. Zo heeft de bestuurder gedurende het jaar verantwoording van het gevoerde beleid afgelegd in de vergaderingen van de Raad van Toezicht en in het Jaardocument Maatschappelijke Verantwoording.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/hofvanammers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Groot-Ammers Zuid-Holland

Is Hof van Ammers in Bernhardstraat 15, Groot-Ammers Zuid-Holland 2964 BC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in Groot-Ammers Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Groot-Ammers Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Groot-Ammers Zuid-Holland, 2964 BC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823317]