Grafstenen voor uw dierbare tegen scherpe prijzen

Door: Mementa - Grafstenen | Grafmonumenten | Gedenkstenen  09-12-2008

Als een dierbare naast je verdwenen is, en je zoekt naar een blijvend symbool naast de herinnering, dan is het fijn als die behoefte op een persoonlijke wijze vertaald kan worden naar een tastbaar monument.

Mementa BV is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van Grafstenen. Dienstverlening, kwaliteit, heldere afspraken en betaalbaarheid zijn kernwoorden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Een grafsteen wordt veelal vervaardigd uit natuursteen, maar ook materialen als glas, hout en RVS behoren tot de mogelijkheden. De modellen op onze site zijn leverbaar in elke gewenste afmeting en in een grote diversiteit aan materiaalsoorten. Het zelf ontwerpen van een grafsteen in overleg met onze ontwerper behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben oog voor uw persoonlijke wensen.


Het uitkiezen van een passende grafsteen vergt tijd. Ook is er dan nog de levertijd op de grafsteen, waardoor het graf vaak leeg en kaal blijft totdat de gekozen grafsteen geplaatst wordt. Mementa verzorgt een tijdelijke grafbedekking, zodat het graf van uw dierbare meteen een duidelijk markering heeft. Uitgebreide informatie vind u op de pagina “Tijdelijke grafbedekking”


Wanneer u vragen heeft, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u ons wilt bezoeken, dan adviseren wij om vooraf even een afspraak te maken, zodat u verzekerd bent dat we ruim de tijd voor u kunnen vrijmaken.Contact Mementa - Grafstenen | Grafmonumenten | Gedenkstenen

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share