Trimetal Bouwverven breidt watergedragen lakkengamma aanzienlijk uit

Door: Trimetal Bouwverven  13-10-2006
Trefwoorden: Bouwverven

Per 2 oktober is ook het watergedragen lakken assortiment van Brink/Molyn omgezet naar Trimetal. Hiermee is de merkenomzetting van Brink/Molyn – Trimetal naar Trimetal Bouwverven voltooid. Het Brink/Molyn Sylocryl assortiment gaat verder onder Trimetal Permacryl. Trimetal is nu in staat om twee nieuwe lakverven te introduceren: Permacryl PU Mat en Permacryl Satin Airless.
De Permacryl PU Mat is een watergedragen, krasvaste, dekkende lakverf met een zeer lage glansgraad (2 – 8 GU). Met deze introductie heeft Trimetal hoogwaardige lakverven in vier glansgraden, van mat tot echte hoogglans: Permacryl PU Mat, Permacryl PU Adelmat, Permacryl PU Semi Brillant en Permacryl Brillant AE. Permacryl PU Mat is leverbaar in 1 en 2,5 liter verpakking.
De Permacryl Satin Airless is een zijdeglanzende, watergedragen, zeer goed dekkende lakverf. Dit product is speciaal voor spuitapplicatie ontwikkeld en heeft een zeer hoge laagdikte vrijheid. Met de Permacryl Satin Airless wordt ingespeeld op de groeiende interesse van schilders voor spuitapplicatie. Permacryl Satin Airless is leverbaar in 5 liter verpakking.
De Account Managers van Trimetal Bouwverven en de Trimetal grossiers geven u graag meer informatie over deze nieuwe producten.

Trefwoorden: Bouwverven