ZZPcentrum.nl lanceert Android-app voor ZZP'ers

ZZPcentrum.nl lanceert Android-app voor ZZP'ers van ZZPcentrum.nl

Door: ZZPcentrum.nl  11-08-2011
Trefwoorden: Dienstverlening, Ondernemer, Klus

GROOT-AMMERSZZPcentrum.nl een multiplatform voor ZZP'ers (zelfstandige zonder personeel) lanceert eenZZP-app voor Android, het mobiele besturingssysteem van Google.

De nieuwe Android-applicatie die ontwikkeld is door is sinds kort gratis te downloaden uit de Android Market. De app geeft gebruikers via hun smartphone toegang tot het laatste nieuws, artikelen, video’s en foto’s op het gebied van zelfstandig ondernemen.

Met de ZZP-app voor het Androidplatform breidt ZZPcentrum.nl zijn digitale productaanbod verder uit. Al eerder lanceerde het een mobiele versie.

Downloaden
Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws van ZZPcentrum.nl? Download de app dan gratis uit de Android Market. De app vereist Android 2.1 of hoger en is gratis te gebruiken.

Trefwoorden: Dienstverlening, Eenmanszaak, Flexwerk, Freelancen, Freelancer, Freelancers, Inleners, Klus, Klusjesman, Klusser, Ondernemer, Starter, Zelfstandig Ondernemen, Zelfstandige, Zelfstandige Ondernemer, Zelfstandige Zonder Personeel, Zzp’er, Zzper, Zzp-er, Zzpers, Zzp-ers