Beautyfarm De Elvenhoeve winnaar beauty award

Door: Beautycenter Elvenhoeve  15-04-2011
Trefwoorden: Beautyfarm, Beautycenter, Wellness Weekend

Op 27 maart jl. werd onder vierhonderd genodigden, waaronder bekende Nederlanders en de pers, de winnaar van de tweede editie van de beauty award bekend gemaakt. Nadat de gasten op grote beeldschermen hadden meegekeken naar de video’s van de genomineerden, afgewisseld met kritiek van de jury, werden de winnaars in de categorie schoonheidsspecialist en beauty salon van het jaar bekend gemaakt. De fel begeerde beauty award in de categorie beauty salon van het jaar mocht beautyfarm De Elvenhoeve uit Haastrecht in ontvangst nemen.

Volgens quotes uit juryrapporten is beautycenter De Elvenhoeve een prachtige vooruitstrevende onderneming met een geheel eigen sfeer, waar er oog is voor ontwikkeling en participatie van de teamleden. Een combinatie van creatieve ondernemerschap, marketing, vaktechniek en commercie zijn een absoluut voorbeeld voor de sector.

Op beautyfarm De Elvenhoeve bent u zeven dagen per week terecht voor verschillende beauty arrangementen en behandelingen zoals sauna arrangementen, massages en een geheel verzorgd wellness weekend.

Trefwoorden: Beautycenter, Beautyfarm, Sauna Arrangementen, Wellness Weekend