Xocai High AntiOxidant meal replacement shake

Xocai High AntiOxidant meal replacement shake van Chocolate Wellness

Door: Chocolate Wellness  06-07-2011
Trefwoorden: Afvallen, Diabetes, Wellness

 De revolutionaire Xoçai High Antioxidant Shake is een maaltijdvervangende shake op basis van koudgeperste cacao, met een verbazingwekkende totale ORAC score van meer dan 50.000 per portie. Dit betekent heel veel antioxidanten verstopt in een heerlijke Healthy Chocolate Shake! Dat is kilo’s verliezen, meer energie en een heerlijk gevoel. Pure gezonde cacao power om af te vallen. 

Het 50.000 plus Total ORAC dieet is heel eenvoudig en gemakkelijk te volgen. Gewoon dagelijks één of meerdere maaltijden vervangen door de High Antioxidanten Shake. En, wijs als we zijn, natuurlijk ook voldoende bewegen en gezond eten. Dus niet een shakie en, omdat we toch een shakie hebben nemen we gezellig een extra gebakje. Verstandige en uitgebalanceerde gewichtsbeheersing is een Mindsetting Lifestyle Change! Waarbij de Proteïne Shake natuurlijk meer dan een handje helpt!

Het eten van 50.000 ORAC per maaltijd versterkt de antioxidanten power in het lichaam en helpt ons bij het dagelijkse gevecht tegen de schadelijke vrije radicalen. Een afvalproduct in ons lichaam dat de cellen aantast, verouderd en zelf het DNA kan beschadigen. Bovendien wordt tegelijkertijd de vetverbranding in belangrijke mate gestimuleerd. Eén van die zeldzame gebieden van voeding waar nu eens meer echt beter is!

De shake is inmiddels in veel landen een groot succes en een wereldwijd onderzoek, onder maar liefst 50 personen, leverde verassende resultaten op, waarbij echt kilo’s werden ingeleverd en belangrijke cm’s werden verloren.

Trefwoorden: Afvallen, Chocolade, Diabetes, Fair Trade, Gezond, Lekker, Wellness, Welzijn

Andere producten en diensten van Chocolate Wellness

Xocai X Power Square van Chocolate Wellness thumbnail
06-07-2011

Xocai X Power Square

Het anti oxidanten gehalte van een X Power Square gezonde chocola is vergelijkbaar met 1 kilo rauwe spinazie. 


Xocai Nuggets van Chocolate Wellness thumbnail
06-07-2011

Xocai Nuggets

Xoçai gezonde chocola is afkomstig van kleinschalige familieplantages en is 100 % Fair Trade