Cliffords

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wagenmakersstraat 6 , 2851 BN Haastrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Cliffords

CLIFFORDS antiekrestauratie & meubelmakerij, tevens het adres voor leggen en alle afwerkingen van alle houten vloeren.

CLIFFORDS bouwt nieuwe meubels naar eigen ontwerp en verbouwt oude meubels zoals u wilt.
Ook is het mogelijk om antieke meubels aan te passen aan moderne eisen. Hierbij moet u denken aan het verhogen van tafels, het geschikt maken van kasten voor de tv of computer, aanpassen van laden voor opslag cd's of dvd's e.d.

CLIFFORDS heeft ruime ervaring op het gebied van het leggen en afwerken van massief houten vloeren. Cliffords levert diverse soorten massief houten vloeren.
CLIFFORDS is gespecialiseerd in het renoveren (schuren) van bestaande houten vloeren. Door de vloer op de juiste wijze te schuren en opnieuw te lakken of oliën, krijgt deze een bijna nieuw uiterlijk. Ook voor reparatie of het aanhelen van een bestaande vloer bent u aan het juiste adres.

Desgewenst maakt u een afspraak en komt CLIFFORDS bij u thuis. De situatie wordt dan ter plaatse beoordeeld en het aantal vierkante meters kan exact worden opgemeten. Zo krijgt u advies op maat en antwoord op al uw vragen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Antiques

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cliffords in Wagenmakersstraat 6, Haastrecht Zuid-Holland 2851 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Haastrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haastrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haastrecht Zuid-Holland, 2851 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3732290]