Haastrecht Dierenartspraktijk Mw drs B C M van Delft

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Ruyterstraat 22 , 2851 TD Haastrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over Haastrecht Dierenartspraktijk Mw drs B C M van Delft

Behalve diergeneeskundige hulp wordt er in de praktijk ook veel aandacht besteed aan preventie. Naast de jaarlijkse vaccinaties kunt u terecht om u te laten informeren over het bestrijden en voorkomen van parasieten zoals vlooien, wormen, teken, etc. Eveneens kunt u zich laten informeren over onderhoud en verzorging van het gebit van uw huisdier.

Om uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is er bij dierenartspraktijk Haastrecht de mogelijkheid om op een van de vele inloopspreekuren te komen. Tijdens deze inloopspreekuren hoeft van te voeren geen afspraak te maken.

Tevens biedt dierenartspraktijk haar patiënten als extra service, de mogelijkheid om in weekend, te weten op zaterdagochtend, gebruik te maken van het inloopspreekuur. Tijdens dit inloopspreekuur geldt nog het normale tarief. Na 10.00 uur gaat het weekend tarief in.

Telefonisch spreekuur
Op elke werkdag, van maandag tot en met vrijdag, is tussen 09.00 en 09.30 uur een telefonisch spreekuur.

Waar is het telefonisch spreekuur voor bedoeld?
Het telefonisch spreekuur is bedoeld voor het maken van afspraken, of stellen van vragen als u zich bijvoorbeeld ongerust maakt over uw dier. In overleg met u kunnen we dan besluiten of het al dan niet nodig is om een afspraak te maken om langs te komen. Verder kunt u tijdens het telefonisch spreekuur medicijnen en (dieet)voer bestellen. Tevens kunt u uitslagen van onderzoeken opvragen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Haastrecht Zuid-Holland

Is Haastrecht Dierenartspraktijk Mw drs B C M van Delft in De Ruyterstraat 22, Haastrecht Zuid-Holland 2851 TD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Honden diensten in Haastrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haastrecht Honden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haastrecht Zuid-Holland, 2851 TD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822117]