JOOS-illustraties / Josefien Versteeg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Wagenmakersstraat 6 , 2851 BN Haastrecht, Zuid-Holland

E-mail

Over JOOS-illustraties / Josefien Versteeg

Bent u op zoek naar een uniek beeld, speciaal voor u gemaakt? Of het nu om een bijzondere uitnodiging, een cadeau voor een jubileum, kerstboodschap, boekomslag, stripverhaal, een affiche voor een evenement, een plattegrond of een animatie gaat, met een illustratie geeft u een persoonlijk tintje aan uw zakelijke boodschap. Joos-illustraties denkt graag met u mee om uw boodschap in een passende illustratie te vertalen.

De achtergrond van Joos-illustraties
Na haar opleiding Illustratie aan de Rotterdamse kunstacademie Willem de Kooning startte Josefien Versteeg (Haastrecht, 1977) in 2000 als Joos-Illustraties met het illustreren van teksten in allerlei gedrukte en digitale uitgaven. Haar klanten zijn grafisch ontwerpers, communicatiespecialisten, coaches, (educatieve) uitgeverijen, non-profitorganisaties, overheden en bedrijven.

Inspiratie
Verhalen over mensen inspireren haar, ze is geïnteresseerd in hoe mensen denken en kan zich goed inleven. Als een verhaal bedoelt is om mensen te raken kun je dat zien in de illustratie. Luchtiger is haar werk voor kinderen, een losse manier van tekenen die behalve gevoelig en subtiel, ook grappig kan zijn.

Openingstijden

Ma - Di, Vr
-
Wo, Za - Zo
Gesloten
Do
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Joosillus

Categorieën: Graphic Design

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is JOOS-illustraties / Josefien Versteeg in Wagenmakersstraat 6, Haastrecht Zuid-Holland 2851 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Haastrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haastrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haastrecht Zuid-Holland, 2851 BN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229473]