Medimensen

Afdrukken

Is Medimensen incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 154 , 2851 BK Haastrecht, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Medimensen

Met ruim 25 jaar ervaring binnen de personele dienstverlening onderkennen wij een rode draad. Zowel onze opdrachtgevers als onze detacheringskrachten vereisen 100% aandacht. Om deze aandacht optimaal te kunnen geven heeft Medimensen gekozen voor kleinschaligheid. Uit ervaring weten wij dat detacheringskrachten het heel fijn vinden als er ruimte is voor een persoonlijk benadering.
Betrokkenheid in de breedste zin van het woord is dan ook de drijfveer. Wij vinden dat de pijlers kwaliteit – aandacht – schaalgrootte bepalend zijn voor blijvend succes en continuïteit.
Medimensen geeft deze overtuiging vorm in een kort maar krachtig bedrijfsprofiel: ‘kwaliteit door kleinschaligheid’. Dit betekent dat Medimensen zich zowel richting opdrachtgevers als detacheringskrachten onderscheidt door focus op die elementen.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Haastrecht Zuid-Holland

Is Medimensen in Hoogstraat 154, Haastrecht Zuid-Holland 2851 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Zakelijke Dienstverlening diensten in Haastrecht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Haastrecht Zakelijke Dienstverlening per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Haastrecht Zuid-Holland, 2851 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813782]