Dikken en Zn Verhuizingen G den

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rivierdijk 823 , 3371 EN Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Dikken en Zn Verhuizingen G den

Uw spullen veilig en professioneel verhuisd. Onze 62 jaar ervaring zorgen daarvoor.
Wij verhuizen vanuit Hardinxveld-Giessendam, de hele Albasserwaard, Nederland en zelfs door Europa.
Wanneer u gaat verhuizen moet er veel geregeld worden, er komt van alles bij kijken. Op de dag zelf kunnen familie en vrienden u helpen wanneer u een beroep op hun tijd kunt en wilt doen. Omdat verhuizen waarschijnlijk niet ieders dagelijks werk is kunnen er problemen ontstaan met verplaatsen van uw dierbare bezittingen. U wilt uw spullen graag heel en gaaf houden.

Als er voor uw spullen nog geen plaats is in uw nieuwe thuis, dan kunt u deze spullen bij ons opslaan voor korte of langere tijd. Onze opslag zorgt ervoor dat uw spullen droog en veilig op u blijven wachten.
Den Dikken Verhuizingen zit al vele jaren in het vak. Met deze ruime ervaring kunnen wij precies bepalen hoe deze klus het beste aangepakt kan worden.

Nadat wij bij u op locatie hebben gekeken naar de te verhuizen stukken, ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave.
Deze ervaring uit zich ook op de grote dag van de verhuizing. Afhankelijk van uw wensen bestaat onze dienstverlening uit het in- en uitpakken van de dozen, (de-)montage van meubelstukken en alle andere zaken die bij een verhuizing komen kijken.
Om uw verhuizing optimaal uit te voeren beschikken wij over:
•Modern wagenpark en verhuismateriaal
•Beveiligde en verwarmde opslagmogelijkheden
•Zeer vakbekwaam personeel

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dikken en Zn Verhuizingen G den in Rivierdijk 823, Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland 3371 EN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardinxveld-Giessendam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland, 3371 EN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3753362]