Hofstaete Makelaardij zet linkbuilding in

Door: Internet marketing bureau Jambo Media  03-04-2009
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Seo, Zoekmachines

Begin maart heeft Hofstede Makelaardij een nieuw label en een nieuwe website gelanceerd onder de naam Hofstaete Makelaardij o.z. Hofstaete Makelaardij is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van exclusieve huizen, veelal behorend tot het monumentale erfgoed. Om bekendheid en populariteit met de website op te bouwen heeft Hofstaete er voor gekozen om de linkbuilding oplossing van Jambo Media toe te passen.

Linkbuilding
Populariteit van een site wordt gemeten aan de hand van het aantal relevante links die naar een website verwijzen. Hoe hoger het aantal inkomende links van andere websites naar de eigen website, hoe groter de kans dat de website hoge posities behaalt in de zoekmachines.

Google PageRank
De posities in Google wordt bepaald door de zogeheten PageRank. Hoe meer relevante links naar een website verwijzen, hoe hoger de PageRank zal zijn. Door toename van het aantal links kunnen zoekmachines de website beter vinden en beter waarderen.

Meer weten?
Wilt u weten wat linkbuilding of zoekmachine optimalisatie voor uw site kan betekenen? Neem rechtstreeks contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of vul het contactformulier in.

U kunt voor meer informatie ook op links in de tekst klikken.

Trefwoorden: Jambo Media, Linkbuilding, Optimalisatie Website, Seo, Website Optimaliseren, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachines,

Contact Internet marketing bureau Jambo Media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share