Jambo Media eigenaar Poken-Kopen.nl

Jambo Media eigenaar Poken-Kopen.nl van Internet marketing bureau Jambo Media

Door: Internet marketing bureau Jambo Media  01-07-2009
Trefwoorden: Jambo Media

Het jeugdige internetmarketing bedrijf Jambo Media uit Hardinxveld-Giessendam mag graag de daad bij het woord voegen als het gaat om innovatie van internettoepassingen. Niet zonder trots wist eigenaar Michel Aanen daarom te vertellen dat Jambo Media eigenaar is geworden van de nieuwste webbased socialiser: Poken-Kopen.nl.

Let's Poken!

Poken zou wel eens het woord van 2009 kunnen worden. Een Poken is een vernuftig en grappige internet gadget waarmee je bijvoorbeeld Hyves, Facebook of LinkedIn vrienden kunt maken door simpelweg je Poken tegen die van iemand anders aan te houden. Een eenvoudige verbindingstool op het moment dat je elkaar in levende lijve tegenkomt.

Visitekaartjes zijn uit, de Poken is in

Stel je staat op school met iemand te kletsen, houdt even elkaars Poken tegen elkaar en eenmaal thuisgekomen klik je het usb-stickje in de computer en ben je in een handomdraai op het profiel van die ander. Of stel, je loopt op een bedrijvenbeurs en komt met iemand in contact. Normaliter wissel je dan elkaar visitekaartjes uit. Maar dat is zoo 2008. Tegenwoordig hou je even de Poken tegen elkaar en klaar ben je.

Grote toekomst

Het kleine usb apparaatje in de vorm van een sleutelhanger is te koop via www.poken-kopen.nl en kost niet meer dan 13,95 Euro. De Poken is in Zwitserland ontwikkeld en wordt momenteel in bijna heel Europa aan de man gebracht. Opvallend is dat Nederland na het thuisland Zwitserland de grootste markt is, terwijl het product hier nog nooit officieel op de markt is gebracht. In internetkringen is men zo enthousiast over de Poken dat voor dit usb-stickje annex visitekaartje een grote toekomst wordt voorspeld.

Sterke acquisitie

Michel Aanen ziet in Poken-Kopen.nl de acquisitie waar hij als internetondernemer al enige tijd naar op zoek was. "Onze core is en blijft de advisering van bedrijven op het gebied van e-commerce en marketing in de ruimste zin. Met Poken-Kopen.nl hebben we nu een eigen e-business website in huis. Enerzijds volgen we hiermee de meest recente ontwikkelingen op het gebied van webbased socialising en anderzijds heeft deze acquisitie alles in zich om uit te groeien tot iets heel moois."

Trefwoorden: Jambo Media

Contact Internet marketing bureau Jambo Media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share