Jambo Media ZMO Partner Windkracht

Door: Internet marketing bureau Jambo Media  03-03-2009
Trefwoorden: Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachines, Zmo

Jambo Media is sinds kort zoekmachine optimalisatie (ZMO) Partner van Windkracht. Windkracht is marktleider in Nederland op het gebied van gestandaardiseerde websites voor het midden- en kleinbedrijf. Windkracht biedt haar gestandaardiseerde sites aan onder het innovatieve product Standaardsite. Standaardsite werkt met een basis module die uit te breiden is met diverse extra modules. Dat standaardsite verre van standaard is, blijkt wel uit de ontwikkeling van de nieuwe ZMO module. Deze nieuwste uitbreidingen op de Standaardsite werd onlangs gelanceerd door Windkracht.

Zoekmachine optimalisatie module
Indenty ontwikkeld. Indenty levert effectieve optimalisatie software voor professionals, waardoor zij in staat zijn op het juiste niveau websites te optimaliseren voor de zoekmachines. Voor de implementatie van de ZMO module schakelt Windkracht externe adviespartners in. Jambo Media verzorgt als optimalisatie partner het zoekmachine optimalisatie traject van zoekwoord advies tot een succesvolle implementatie van de ZMO module.

Meer bezoek en meer klanten
Steeds meer bedrijven en consumenten gebruiken een zoekmachine als Google bij hun zoektocht naar een bepaald product of dienst. Het is belangrijk om op zo'n moment voor de juiste doelgroep vindbaar te zijn. De ZMO module is er op gericht om webpagina's zo in te richten dat deze pagina's beter gevonden worden en betere posities behalen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Betere posities in de zoekresultaten kan een site meer bezoekers, meer leads en uiteindelijk meer klanten opleveren. Onderzoek toont namelijk aan dat bezoekers die op een geoptimaliseerde pagina terecht komen veel vaker overgaan tot de gewenste actie. Bezoekers vinden op een geoptimaliseerde pagina namelijk precies de informatie die ze zoeken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Standaardsite en de implementeren van de ZMO module? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. U kunt natuurlijk ook met uw algemene vragen over zoekmachine optimalisatie bij ons terecht! Direct weten waar uw omzetkansen op internet liggen? Vraag een GRATIS QuickScan van uw site aan.

Trefwoorden: Indenty, Zmo, Zmo Module, Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Optimalisatie Module, Zoekmachines,

Contact Internet marketing bureau Jambo Media

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share