Pepermolen Restaurant De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Peulenstraat 137 B , 3371 AL Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Pepermolen Restaurant De

Sinds 2008 in Papendrecht, en sinds 2014 in Hardinxveld-Giessendam: De Pepermolen. Een smaakvol en gezellig restaurant. Net even anders, maar toegankelijk en betaalbaar.

We presenteren ons als 'laagdrempelig kwaliteitsrestaurant'. We willen u het beste van twee werelden voorschotelen: een welkome sfeer en gewoon erg lekker eten. Maar tegelijk: net even verfijnd, de puntjes op de i. En net even dat stapje extra.

We bieden u een moderne Franse-/Europese keuken. Met 'mooie gerechtjes' én stevige schotels. Een sterk à la carte menu. Voor ieders smaak. Verrijkt met seizoensgebonden heerlijkheden, menu’s en acties.

De Pepermolen wil in beide plaatsen de perfecte locatie zijn voor een rustig en smaakvol diner. Of een gezellig drankje. In de zomer ook heerlijk op ons terras in Hardinxveld! Ook verzorgen wij catering op locatie. En hebben we onder ons restaurant een indrukwekkende feestzaal tot onze beschikking. Iets te vieren? Of te bespreken? Dan is dit uw ideale locatie.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Restaurant.Pepermolen.Hardinxveld.Giessendam/
Twitter: https://twitter.com/depepermolennl

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland

Is Pepermolen Restaurant De in Peulenstraat 137 B, Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland 3371 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardinxveld-Giessendam Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardinxveld-Giessendam Zuid-Holland, 3371 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815757]