Rietdekkersbedrijf G J van de Graaf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rivierdijk 15 , 3372 BE Hardinxveld-Giessendam, Zuid-Holland

E-mail

Over Rietdekkersbedrijf G J van de Graaf

Welkom bij Van de Graaf Rieten Daken.

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in de "rietdekkerij" en kunnen dan ook alle rietdekkerswerkzaamheden voor u verzorgen, zoals o.a.: nieuwbouw, (deels) vernieuwen, onderhoud, renovatie, tuinhuizen, carports, dierverblijven, dakramen en dakkapellen plaatsen, etc. Zelfs impregneren t.b.v. brandvertraging en tegen mosgroei behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.
Dit alles tegen een nette prijs-kwaliteitverhouding.
Ook kunt u bij ons terecht voor een deskundig en eerlijk advies bij aankoop van een pand met een rieten dak.

Persoonlijk contact onderhouden met onze klanten is voor ons erg belangrijk. Zo worden misverstanden voorkomen en wordt vertrouwen opgebouwd; onontbeerlijk met specialistisch werk als rietdekken, waarbij het als leek erg lastig is om te beoordelen of men te maken heeft met vakwerk of (helaas komt het voor) prutswerk.
Tevens staan wij voor onze klanten altijd klaar om vrijblijvend een eerlijk advies uit te brengen over de huidige staat van uw dak.

Door alleen met riet van eerste kwaliteit te werken en het geheel met zorg af te werken, kunt u zich als klant verheugen op een schitterend en duurzaam eindresultaat.

Ook grotere opdrachten kunnen wij voor u uitvoeren. Deze voeren wij uit in samenwerking met gerenommeerde rietdekkers uit de omgeving, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe rieten dak.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Roofing

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hardinxveld Giessendam Zuid-Holland

Is Rietdekkersbedrijf G J van de Graaf in Rivierdijk 15, Hardinxveld Giessendam Zuid-Holland 3372 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hardinxveld Giessendam Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hardinxveld Giessendam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hardinxveld Giessendam Zuid-Holland, 3372 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825191]