Nederlandse primeur bij Tuijtel!

Nederlandse primeur bij Tuijtel! van Tuijtel

Door: Tuijtel  14-07-2008
Trefwoorden: Drukkerij, Drukpers, Primeur

Bij Grafisch Bedrijf Tuijtel in Hardinxveld-Giessendam wordt in juli de eerste Nederlandse Heidelberg Speedmaster XL 105-8P geïnstalleerd. De pers is, evenals de in 2006 in gebruik genomen Speedmaster XL 105-5+Lak, voorzien van het Prinect Inpress Control systeem. Dit impliceert dat ieder drukvel ín de pers fotospectraal wordt gemeten.

Grafisch Bedrijf Tuijtel is een zelfstandig, financieel gezond familiebedrijf, met een sterke 'no nonsence'cultuur. De 70 medewerkers beschikken over een uitgebreide prepress, grote drukcapaciteit, complete binderij, aangevuld door een eigen distributienetwerk en warehousing.

Een intensieve samenwerking met opdrachtgevers en leveranciers is voor Tuijtel essentieel. Hierdoor is het bedrijf in staat te innoveren en verder te groeien. De afgelopen jaren met meer dan 50%. Tuijtel gaat de uitdaging dagelijks aan te blijven voldoen aan de wensen en eisen van hun opdrachtgevers in alle facetten van het communicatietraject en in elke fase van het productieproces.

De nieuwe 8-kleurenpers combineert unieke prestaties; integreert innovatieve schoon- en weerdruktechnologie in een compleet systeem, ontwikkeld voor een hoge productiviteit, drukkwaliteit en kosteneffectiviteit. De pers levert topprestaties; dat is precies wat opdrachtgevers van Tuijtel verwachten en passend bij de missie van het bedrijf: "De communicatiebehoeften van opdrachtgevers inventariseren, daarop anticiperen door het leveren van innovatieve producten én diensten, van de hoogste kwaliteit."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Albert Tuijtel, T. 0184 614 011

Trefwoorden: Drukkerij, Drukpers, Primeur, Tuijtel