AB Zuid-Holland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Duitslandlaan 23 , 2391 PC Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over AB Zuid-Holland

AB Zuid-Holland helpt werkgevers aan mensen, en mensen aan werk. Wij zijn een coöperatie, wat betekent dat we niet primair uit zijn op winst. Wij willen simpelweg onze opdrachtgevers én onze werknemers zo goed mogelijk bedienen.

Op zoek naar een baan?
Dan ben je bij AB Zuid-Holland aan het juiste adres! Wij hebben uitdagende en afwisselende vacatures in de agrarische en aanverwante sectoren.

Op zoek naar personeel?
Dan is AB voor u de juiste partner in arbeid. AB biedt u een breed scala aan diensten en enthousiaste, vakkundige medewerkers.
Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor een grote variëteit aan werkzaamheden. Denk aan bijvoorbeeld het oogsten van groenten en fruit, het laden van vrachtwagens, oppotten van boompjes of verwerken van geoogste bloemen. AB Zuid-Holland is sterk in zowel EU-medewerkers als NL-uitzendkrachten. Maar ook zetten wij graag 65-plussers voor u aan het werk.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

AB Zuid-Holland heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN4400-1 en wij zijn lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Onze uitzendkrachten krijgen een vast uurloon en worden betaald volgens de CAO voor uitzendkrachten of de betreffende CAO. Daarnaast krijgen ze een kilometervergoeding en zorgt AB voor werkkleding.

Via een detacheringsovereenkomst kan een medewerker van AB voor één of meerdere dagen per week op uw bedrijf worden ingezet. U heeft dan dus in feite een eigen werknemer die formeel in dienst is bij AB.

AB zorgt voor de administratie, uitbetaling van het salaris en eventueel voor de werving en selectie van uw arbeidskracht. Bovendien dragen wij het werkgeversrisico en dat maakt het voor u natuurlijk extra interessant! AB Zuid-Holland heeft alle benodigde certificeringen: RIA, SNA, NEN4400-1.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Employment Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is AB Zuid-Holland in Duitslandlaan 23, Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland 2391 PC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Media diensten in Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hazerswoude-Dorp Media per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland, 2391 PC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229258]