Meursing Dierenkliniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Westzijdeweg 79 , 2391 JE Hazerswoude-Dorp, Zuid-Holland

E-mail

Over Meursing Dierenkliniek

Dierenkliniek Meursing is een uitgebreide kliniek voor paarden en kleine huisdieren, gelegen op een steenworp afstand van Benthuizen en Zoetermeer. Wij werken met een team van meerdere dierenartsen, een dierenarts-specialiste, paraveterinairen en hoefsmeden om uw dier optimale zorg te kunnen bieden.

Op de kliniek zijn de mogelijkheden voor diagnosestelling en behandeling zeer uitgebreid. Voor het uitvoeren van kreupelheidsonderzoeken en keuringen beschikken wij over een zogenaamde harde volte, een zachte volte en een monsterbaan. Tevens hebben wij de beschikking over een binnen- en buitenrijbaan waardoor wij ook onderzoeken "onder de man" kunnen verrichten. Daarnaast is onze kliniek uitgerust met digitale mobiele röntgenapparatuur en echografie.

spoed 24 uur bereikbaar

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Meursing Dierenkliniek in Westzijdeweg 79, Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland 2391 JE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hazerswoude-Dorp Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hazerswoude-Dorp Zuid-Holland, 2391 JE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826058]