Als u liever op de golfbaan loopt dan in een winkelcentrum: www.smaakrijk.info

Door: Smaakrijk.com  23-02-2009
Trefwoorden: Golf, Golfbaan, Golfen

Wij golfers zitten allemaal op dezelfde golflengte en hiermee doel ik niet op de longest.
Wij zijn allen een beetje verslingerd aan onze mooie sport en de eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat het woordje “handicap” hierbij een prominente rol speelt.
De een heeft meer aanleg dan de ander, maar willen wij niet allemaal iedere hole in zo min mogelijk slagen bedwingen ?
En als dat dan niet lukt, gaat u zich toch afvragen wat u er aan kunt doen.
Meer oefenen, een nieuwe club of zelfs een nieuwe set, (meer) les nemen, een clinic volgen, een leuk arrangement op een andere baan, nieuwe kleding, betere ballen, of alleen maar een nieuwe handschoen ?
De commercie speelt daar goed op in, want er is keuze te over.
Maar hoe komt u nu aan de spullen die het best bij u passen?
Blindvaren op de verkoper ( en het assortiment) van de dichtstbijzijnde golfshop, winkel in, winkel uit of surfen op Internet ?
Bij een duidelijke voorkeur voor een bepaald merk is dat niet zo’n probleem.
In alle andere gevallen bent u al snel het overzicht kwijt en ziet u door de bomen het bos niet meer.
Goed nieuws voor iedereen die wel eens op internet zoekt naar informatie over golfarrangementen, golfbenodigdheden, golfreizen e.d.

Kijkt u maar eens op www.smaakrijk.info onder “Golf in One”.
Vooral als u liever op de golfbaan loopt dan in winkelcentra.
Op deze nieuwe site kunt u thuis duizenden producten bekijken en vergelijken, om vervolgens gericht naar een winkel te gaan om het te kopen. Of niet, want SmaakRijk probeert u niets te verkopen. Reclame is er verboden.
De productpresentatie toont de artikelen van alle merken op een horizontaal te scrollen pagina. Op deze manier kunt u snel “scannen” wat u interessant vindt. Door op een foto te klikken ziet u het product groter. Er kan gemakkelijk een productselectie worden gemaakt, die overzichtelijk in beeld verschijnt. Deze selectie kan worden uitgeprint, doorgemaild en opgeslagen in wat hier Mijn Persoonlijke SmaakRijk heet. Voor aanvullende informatie en verkoopadressen klikt men op het merklogo onder het product, waarna de merksite zich opent.
Bezoekers blijven gegarandeerd anoniem, dus u hoeft niet bang te zijn achtervolgd te worden met spammails.

Hoe werkt “Golf in One”?
Stel u bent op zoek naar een leuke golfreis in Spanje ( all inclusive)
Ga naar www.smaakrijk.info en klik op: “wat zoekt u?”
Kies voor “golf in one” en vervolgens “golfreizen in Europa”.
Selecteer op land “Spanje” en op verzorging “all inclusive”.
Deze golfreizen verschijnen nu naast elkaar in beeld.
Door op het merklogo te klikken, gaat u naar de site van de aanbieder.
U kunt golfreizen toevoegen aan uw selectie en deze uitprinten en mailen.
Super handig.

SmaakRijk is ontstaan uit onvrede van een groepje consumenten over de vervuiling van internet, waardoor het steeds meer moeite kost om kwaliteitsproducten te vinden. Het is, zoals de makers het typeren, een site voor mensen met meer smaak dan tijd. Nu al 80% van hen wil op het web selecteren wat men in de winkel gaat zien. Maar 98% ergert zich aan de overheersing van prijsaanbiedingen, de vercommercialisering van zoekmachines en de overstelpende hoeveelheid tweedehands die via veilingsites de zoekresultaten domineert.

De makers van de site helpen u heel veel tijd te besparen. Voor iedereen met een druk-druk-druk professioneel en sociaal leven is www.smaakrijk.info dan ook zeker een aanwinst. Nog meer tijd om te golfen!


Noot voor de redactie: www.smaakrijk.info informeert over hedendaagse kunst, golf, tuin, wonen (antiek, klassiek en modern design). Per categorie krijgt u van de betere merken in één overzicht alle producten. Met grote foto’s en puur feitelijke productinformatie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar haarden, kasten, salontafels, keukens of tuinmeubels, dan kunt u van verschillende merken de producten letterlijk naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Net zo handig werkt dat met golfreizen of schilderijen. Zo kunt u thuis bepalen wat de moeite waard is om in de winkel te gaan zien. Duizenden producten van bekende merken maar ook van kleinere producenten met origineel design dat je niet overal ziet. U vindt er ook nieuws, agenda’s met events en beurzen, relevante artikelen in de media en meer. SmaakRijk.info is opgezet door mensen die zoeken op het internet toegankelijk willen maken. De site is daarom volledig opgezet vanuit de bezoeker: informerend, niet verkopend, reclamevrij, gegarandeerd anoniem en vooral praktisch. Wilt u meer informatie? Mail: [email protected]

Trefwoorden: 3d Golfvakanties, Bilderberg, Corendon, Dkts, Fairway Golftravel, Flight4you, Golf, Golf Exclusive, Golf Expedition, Golfaccessoires, Golfarrangementen, Golfbaan, Golfbanen, Golfbenodigdheden, Golfclub, Golfen, Golfreis, Golfreizen, Golftime Travel, Golfvakantie, Golfvakanties, Greenfee, Greenfees, Tramor Golftravel, Travel4reasons,