Anno 2009: Een nieuwe onderneming met plek voor meer nieuwe ondernemers

Door: Smaakrijk.com  02-03-2009
Trefwoorden: Vloeren, Design, Badkamer

SmaakRijk.info is een Hazerswoudse onderneming die vorig jaar is gestart. SmaakRijk presenteert zichzelf voor het eerst op de Alphense Bedrijvendag op 19 maart 2009.
Natuurlijk had een gunstiger economisch klimaat plezierig geweest, maar volgens Ineke Vis zal het SmaakRijk concept zich door weer en wind bewijzen. De Alphense onderneemster is directeur van SmaakRijk Wonen. Zij was de eerste onderneemster die de gelegenheid pakte om onder de vlag van .info haar bedrijf te starten en inmiddels heeft ze drie collega-ondernemers. Ze vertelt: “Tussen alle prijsgerichte verkoopsites en tweedehands aanbiedingen die internet domineren, is SmaakRijk.info een oase van kwaliteit, design en objectieve informatie. Omdat we ons zelf steeds meer gingen ergeren aan de moeilijke vindbaarheid van echte kwaliteit, hebben we een rijk van goede smaak gecreëerd: SmaakRijk. De site ziet er ook anders uit: het heeft de vorm van een stadje. Wij nodigen de betere merken uit op het gebied van hedendaagse kunst, golf, tuin, wonen (antiek, klassiek en modern design) om op SmaakRijk hun volledige collectie te tonen. Bezoekers krijgen per productgroep in één overzicht alle producten van de verschillende merken te zien, overzichtelijk naast elkaar. Met grote foto’s en puur feitelijke productinformatie.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar haarden, kasten, salontafels, keukens of tuinmeubels, dan kunt u van verschillende merken de producten letterlijk naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Net zo handig werkt dat met golfreizen of schilderijen.
Zo kunt u thuis bepalen wat de moeite waard is om in de winkel te gaan zien. Duizenden producten van bekende merken maar ook van kleinere producenten met origineel design dat je niet overal ziet. U vindt er ook nieuws, agenda’s met events en beurzen, relevante artikelen in de media en meer.”

Het faciliteren voor andere ondernemers is een hoofdtaak van SmaakRijk.info. Ineke Vis:
“Net als echte steden mag SmaakRijk groeien. Een beheerste groei natuurlijk, want bedenker Gejus van Diggele houdt nauwlettend in de gaten wat interessant is voor de bezoekers van zijn stad. Zo opent er binnenkort een kiosk waar u op onderwerp kunt vinden welke bladen op dit moment interessant voor u zijn. Thema’s als wijnen, onroerend goed, media, architectuur/bouwen/restaureren, juwelen, horloges, culinair, personal finance, uitgaan, gezondheid/wellness en vaartuigen zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. De groei begint met de goede mensen. Wanneer ondernemende mensen zich met een interessant thema bij Gejus aandienen worden de mogelijkheden altijd serieus bekeken.”

Noot voor de redactie:
www.SmaakRijk.info is opgezet door mensen die zoeken op het internet toegankelijk willen maken. De site is daarom volledig opgezet vanuit de bezoeker: informerend, niet verkopend, reclamevrij, gegarandeerd anoniem en vooral praktisch.
Meer informatie:
SmaakRijk.info: Gejus van Diggele: 071 3412181 of 06 29088011
SmaakRijk.info Wonen: Ineke Vis: 0172 493505 of 06 43984191

Trefwoorden: Antiek, Badkamer, Badkamers, Buitenmeubels, Design, Design Keuken, Economie, Gejus Van Diggele, Golf, Golfreizen, Haarden, Hedendaagse Kunst, Huiskamer, Huiskamers, Keuken, Kunst, Ondernemen, Ondernemers, Ondernemersklimaat, Open Keuken, Outdoor Meubels, Recessie, Startende Ondernemers, Tafels, Toilet, Tuinmeubelen, Tuinmeubels, Vloeren, Werkkamer, Werkkamers, Wonen, Woonkamer, Woonkamers, Woonkeuken,