NIEUWS OVER WONEN OP SMAAKRIJK.info

Door: Smaakrijk.com  23-03-2009
Trefwoorden: Verlichting, Design, Meubels

De voorjaarsbeurs WoonIdee kwam in maart 2009 voor het tweede jaar langs. Maar een klein beetje ouder dan SmaakRijk zelf… We waren erg nieuwsgierig naar de beurs die is opgezet door Henriette Vrisekoop, een door de wol geverfde beurzenvrouw die o.a. het succes van de Woonbeurs op haar naam mag zetten. Alleen daarom al trok de redactie van SmaakRijk hier een ochtendje voor uit. En die bleek welbesteed.

WoonIdee bouwde haar programma rondom het thema Duurzaamheid en verleidde interessante gasten tot deelname. Ook weten wat Jacqueline Cramer, Natasja en René Froger, Jan Jansen te vertellen hadden? Op SmaakRijk.info foto’s met onderschriften in het fotonieuws.

Een korte recensie van het boek van Beatrix Kleuver willen we u ook niet onthouden. Het heet Country Chic. U vindt het onder het nieuws van de Tuin en het Klassieke Huis op SmaakRijk. Binnenkort krijgen we bovendien gelegenheid om interessant nieuws wat verder uit te diepen. Wat ons betreft laten we Country Chic dan nog eens uitgebreid de revu passeren. Wij hoorden overigens ook dat Beatrix Kleuver twee keer per jaar ‘Thuis op Beekwold’ de deur voor publiek opent. In onze woon & tuinagenda hebben we meteen even de eerstvolgende open dagen opgenomen.

Noot voor de redactie
www.Smaakrijk.info is een nieuw initiatief voor mensen die graag weten wat er te koop is, maar die het aan tijd en zin ontbreekt om allerlei winkels en showrooms af te lopen.
Bezoekers zien op SmaakRijk per categorie alle producten van de betere merken in één overzicht. Met grote foto’s en puur feitelijke productinformatie want de site is volledig reclamevrij.
Wie bijvoorbeeld op zoek is naar haarden, kasten, salontafels, keukens of tuinmeubels, kan van verschillende merken de producten letterlijk naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Net zo handig werkt dat met golfreizen of schilderijen.
Zo kan men thuis bepalen wat de moeite waard is om in de winkel te gaan zien. De producten zijn van bekende merken maar ook van kleinere producenten met origineel design dat je niet overal ziet. SmaakRijk biedt ook productgroep gerelateerd nieuws, agenda’s met events en beurzen, relevante artikelen in de media en meer. SmaakRijk.info is opgezet door mensen die kwaliteit op het internet toegankelijker willen maken. De site is daarom volledig opgezet vanuit de bezoeker: informerend, niet verkopend, gegarandeerd anoniem en vooral praktisch.
Meer informatie: Gejus van Diggele, 071 34 121 81 of 06 290 88 011 of Ineke Vis 06 439 84 191

Trefwoorden: Design, Design Bank, Duurzaam Design, Duurzame Meubels, Fotonieuws, Gejus Van Diggele, Infotainment, Kasten, Meubels, Nieuws, Tafels, Tuinmeubels, Verlichting, Voedselbank, Woonbeurzenagenda,