Splinternieuwe tegels van Koninklijke Mosa op BouwBeurs & SmaakRijk

Door: Smaakrijk.com  05-02-2009
Trefwoorden: Vloeren, Design, Interieur

Als het gaat om keramische tegels is hare Koninklijke Mosa een leading lady in Nederland. Sinds 1 februari 2009 zijn de collecties te zien op SmaakRijk, Nederlands grootste informatiewebsite voor consumenten die houden van stijlvolle producten op niveau. Op woongebied, maar ook op andere zaken die het leven aangenaam maken. De merken die hun producten op www.SmaakRijk.info tonen zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit en design. Geen wonder dat Mosa zich hier thuis voelt! De strakke vloeren zijn te bewonderen in de woonkamer en de badkamer van SmaakRijk’s moderne huis. In de badkamer zijn ook bijpassende collecties wandtegels te zien. De LED-serie en Terra XXL hebben diverse internationale designprijzen gewonnen waaronder Red Dot Awards, de iF awards, de Design Plus Award en nominaties voor de Deutsche Designpreis en de Nederlandse Designprijzen.

Let extra op de Beige & Brown stroken. Deze collectie van het Mosa Designteam is zo nieuw dat ze deze maand voor het eerst wordt getoond op de Internationale BouwBeurs. Natuurlijk is de collectie al te zien op SmaakRijk. Op de beurs toont Mosa verder nog de XXS collectie. Het keramisch mozaïek bewijst dat uit een mix van ambacht en design bijzondere ontwerpen ontstaan. Een inspiratiebron voor architecten en voor consumenten met een rijke smaak.

Noot voor de redactie: www.smaakrijk.info informeert over hedendaagse kunst, golf, tuin, wonen (antiek, klassiek en modern design). Per categorie krijgt u van de betere merken in één overzicht alle producten. Met grote foto’s en puur feitelijke productinformatie. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar haarden, kasten, salontafels, keukens of tuinmeubels, dan kunt u van verschillende merken de producten letterlijk naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Net zo handig werkt dat met golfreizen of schilderijen. Zo kunt u thuis bepalen wat de moeite waard is om in de winkel te gaan zien. Duizenden producten van bekende merken maar ook van kleinere producenten met origineel design dat je niet overal ziet. U vindt er ook nieuws, agenda’s met events en beurzen, relevante artikelen in de media en meer. SmaakRijk.info is opgezet door mensen die zoeken op het internet toegankelijk willen maken. De site is daarom volledig opgezet vanuit de bezoeker: informerend, niet verkopend, reclamevrij, gegarandeerd anoniem en vooral praktisch. Wilt u meer informatie? Mail: info@smaakrijk.nl.

Trefwoorden: Badkamer, Bouwbeurs, Design, Douche, Gladde Vloeren, Gladde Wanden, Interieur, Internationale Bouwbeurs, Keramiek, Keramische Tegels, Keuken, Natuursteen, Nederlands Design, Stenen Vloer, Tegels, Tegelvloer, Tegelvloeren, Tegelwanden, Toilet, Vloeren, Wanden, Wonen,