Website biedt kans aan beginnende journalistieke schrijvers

Door: Smaakrijk.com  18-04-2009
Trefwoorden: Design, Interieur, Kunst

Het is lastig voor beginnende schrijvers om een platform te vinden waar hun schrijfkunst wordt gewaardeerd. Stukken inzenden aan kranten of tijdschriften is een optie, meedoen aan schrijfwedstrijden is een andere mogelijkheid. Met SmaakRijk.info komt er een nieuw platform voor beginnende schrijvers.

Met SmaakRijk.info is er nu nóg een kans om je schrijftalent en/of je journalistieke instinct te ontwikkelingen. Met de zekerheid dat je werk gelezen wordt. Door professionals en door lezers.

SmaakRijk gaat in het komende jaar een uitgebreide nieuwsdienst opzetten en is dus nu op zoek naar schrijftalent. Het liefst vissen we hiervoor in een eigen kweekvijver. Vandaar een oproep om in onze vijver te komen zwemmen. Zolang je in onze kweekvijver zwemt bieden we je nadrukkelijk nog geen salaris.

Wat kan SmaakRijk je bieden?
? Publicatie van je werk
? Redactionele feed-back
? Na publicatie van tien artikelen: uitnodiging voor gratis deelname aan een workshop ‘scherp schrijven’ door Gejus van Diggele en Tonny van der Putten.
Gejus van Diggele begon als reclametekstschrijver in 1970 en won diverse vakprijzen. Als creative director en docent trainde hij honderden beginners, waarvan een aantal de top heeft bereikt. Gejus schrijft nog steeds maar is ook de geestelijke vader van SmaakRijk.
? Tonny van der Putten is een ervaren journalist ‘who learned it the hard way’. Ze geeft haar vakkennis met veel liefde en humor door. Kernwoorden: rake opmerkingen, opbouwende kritieken.
? Opbouwen portfolio en naamsbekendheid via Google

Wat is SmaakRijk?
www.Smaakrijk.info is een uitkomst voor mensen die graag weten wat er te koop is, maar die het aan tijd ontbreekt om allerlei winkels en showrooms af te lopen.
Op www.smaakrijk.info is er nu al voor hedendaagse kunst, golf, tuin, wonen (antiek, klassiek en modern design); andere onderwerpen zoals wijnen en personal finance volgen.

Per categorie krijg je als bezoeker van SmaakRijk van de betere merken in één overzicht alle producten te zien. Met grote foto’s en puur feitelijke productinformatie. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar haarden, kasten, salontafels, keukens of tuinmeubels, dan kun je van verschillende merken de producten letterlijk naast elkaar zetten en met elkaar vergelijken. Net zo handig werkt dat met golfreizen of schilderijen. Zo kun je thuis bepalen wat de moeite waard is om in de winkel te gaan zien. Duizenden producten van bekende merken maar ook van kleinere producenten met origineel design dat je niet overal ziet.

Je vindt er ook nieuws, agenda’s met events en beurzen, relevante artikelen in de media en meer. SmaakRijk.info is opgezet door mensen die zoeken op het internet toegankelijk willen maken. De site is daarom volledig opgezet vanuit de bezoeker: informerend, niet verkopend, reclamevrij, gegarandeerd anoniem en vooral praktisch.


Laat je schrijversbloed vooral stromen
SmaakRijk is een eldorado voor mensen die schrijven. Het is zo breed van opzet dat het veel interessegebieden kan raken: human interest, binnenhuisarchitectuur, design, trends, kunst, golf, antiek, tuinen, wetenschap (wat is het verschil tussen gewoon licht en LED verlichting etc).

Interesse? Neem even contact op met Ineke Vis. Bel 06 439 84 191 of e-mail [email protected]


Trefwoorden: Binnenhuisarchitect, Binnenhuisarchitectuur, Cursus Journalistiek, Cursus Schrijven, Design, Designer, Gejus, Gejus Van Diggele, Golf, Industrieel Ontwerpers, Interieur, Journalistiek, Keukens, Kinderkamers, Kunst, Kunstacademie, Loi, Ontwerpers, Reclameteksten, School Voor Journalistiek, Schrijfcarriere, Schrijfles, Slaapkamers, Stage Journalistiek, Stage Schrijven, Stage Tekstschrijven, Tekschrijver, Tekstschrijven, Verslaggeving,