KSB Nederland BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 16 , 3274 KJ Heinenoord, Zuid-Holland

E-mail

Over KSB Nederland BV

Kwaliteitsproducten, optimale advisering en de beste service – dat is de kracht van KSB.

KSB Nederland biedt een gevarieerd leveringsprogramma: van pompsystemen voor privé-regenwatergebruik tot aan zware pompen voor de procesindustrie en ketelvoedingspompen voor grote centrales. Het afsluiterprogramma kent vele verschillende uitvoeringen, grootten en materialen, waarmee een breed spectrum aan toepassingsmogelijkheden wordt afgedekt.

Ruim 80 medewerkers zetten zich in Nederland dagelijks in voor de beste service voor klanten, omvangrijke dienstverlening en verkoopadvies. Onze ingenieurs en technici beschikken over jarenlange ervaring met zowel KSB producten als producten van andere producenten. Om klanten op locatie optimaal te kunnen bedienen, beschikt KSB Nederland ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

15-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pumps & Pumping Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is KSB Nederland BV in Nijverheidsweg 16, Heinenoord Zuid-Holland 3274 KJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Service diensten in Heinenoord Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Heinenoord Service per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Heinenoord Zuid-Holland, 3274 KJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821882]