DetaShare.com eerste online platform ter samenwerking van Detachering/Uitzend en W&S bureaus.

DetaShare.com eerste online platform ter samenwerking van Detachering/Uitzend en W&S bureaus. van Detashare

Door: Detashare  12-12-2008
Trefwoorden: Vacatures, Personeel, Vacature

Sterke vraag naar goede kandidaten
Doordat er steeds meer slecht nieuws berichten verschijnen en de recruitment markt voor de bureaus magerder schijnt te worden, is dit de perfecte oplossing om toch voorzien te zijn van het juiste kandidaten aanbod. Door middel van de samenwerking op DetaShare.com zal de opdrachtgever tevreden gehouden worden zonder dat deze iets merkt van de samenwerking op DetaShare.com, dit kan de magere jaren weten te beperken.

Gratis en geheel vrijblijvend een maand testen
Doordat DetaShare.com het eerste online platform voor recruitmentbureau’s is, kun je je als bureau gratis en geheel vrijblijvend aanmelden op DetaShare.com zodat de handigheid van dit online platform zelf ervaren kan worden. Na een maand is er de keuze uit 4 pakketten, het zogenaamde brons, zilver, goud en diamant pakket. De diamanten pakketten zijn op basis van maatwerk.

Over Rivano
DetaShare.com is een project van Rivano, een bedrijf dat zich specialiseert website bouw voor speciale projecten. Op het vlak van online platformen heeft Rivano al diverse succesvolle projecten onder zijn hoede. Rik van Noord, Directeur Rivano: ”Nadat we de signalen uit de markt kregen dat de recruitment markt weer een beetje in schijnt te vallen hebben we een platvorm weten te ontwikkelen waarmee dit terugkomende probleem misschien wel te voorkomen valt. Op verschillende bedrijfsvlakken zie je dat samenwerking voor iedereen loont, bij recruitmentbureau’s gaat samenwerken vrij moeilijk ivm de grote concurrentie, door middel van DetaShare.com is hier een einde aan gekomen en kan er goed, succesvol samengewerkt worden”.

Trefwoorden: Bvnoord, Cv, Cv's, Detacheringsbureau, Detacheringsbureaus, Detashare, Detashare.com, Economische Crisis, Personeel, Recruiten, Recruitment, Recruitmentbureaus, Recruitmentburos, Rivano, Rvnoord, Uitzendbureau, Uitzendbureaus, Uitzendburo, Uitzendburo's, Uitzenden, Uitzendorganisatie, Uitzendorganisaties, Vacature, Vacatures, W&s, Wens, Werving & Selectie, Werving En Selectie, Xen,

Contact Detashare

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share