Eendraght Zalenverhuur De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sportlaan 2 , 3223 EV Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Eendraght Zalenverhuur De

Sport- en vergadercentrum "De Eendraght" is sinds 1974 gevestigd aan de Sportlaan 2, te Hellevoetsluis. Sinds de ingrijpende renovatie en uitbreiding van het complex in 1997 is de exploitatie in handen van Sportfondsen Hellevoetsluis BV. Ook de overige sporthallen en gymzalen in Hellevoetsluis worden door Sportfondsen Hellevoetsluis BV geëxploiteerd.

Het multifunctioneel centrum De Eendraght heeft vele mogelijkheden. Het beschikt over een zwembad, een multifunctionele sporthal, vier feest- en vergaderzalen, en een café restaurant.

Een duik in mogelijkheden van De Eendraght levert een gevarieerd en aantrekkelijk beeld op waarin u terecht kunt voor verfrissende, sportieve, gezellige en culinaire mogelijkheden.

De vergaderzalen zijn geschikt voor vergaderingen, congressen, workshops, cursussen, feesten of recepties en de grootste zaal biedt mogelijkheden tot ruim 125 personen.

Café-restaurant, De Roef is een gezellig sportcafé en restaurant in één. Er wordt een drankje geschonken en een snack geserveerd, maar in de uitstekend geoutilleerde keuken kan ook een eenvoudige, uitgebreidere of feestelijke maaltijd worden bereid. In de Roef kunnen maximaal 200 personen terecht. Vanuit het café-restaurant worden alle onderdelen van De Eendraght voorzien van eten en drinken.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hellevoetsluis Zuid-Holland

Is Eendraght Zalenverhuur De in Sportlaan 2, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3223 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lunch diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Lunch per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3223 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819107]