Glasservice Vonk VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Christiaan Huygensweg 20 , 3225 LD Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Glasservice Vonk VOF

Glasservice Vonk is een Glaszetbedrijf in de ruimste zin van het woord. Voor kapotte beglazing hebben wij een 24 uurs-storingsdienst. Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor spiegels, tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas en gestraald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

Onlangs is onze showroom aan de Christiaan Huygensweg vernieuwd en u kunt er zelf uw keuze maken uit diverse soorten glas en spiegels. Ook voor het direct afhalen van glas kunt u bij ons terecht, in veel gevallen kunnen wij dit direct voor u op maat snijden.

Glasservice Vonk is inzamel punt voor Vlakglas Recycling Nederland. Dit houdt in dat wij alle soorten vlakglas inzamelen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

22-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VonkGlasservice/

Categorieën: Glass Manufacturers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Glasservice Vonk VOF in Christiaan Huygensweg 20, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3225 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3225 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815767]