Moree VOF

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oostdijk 64 , 3223 CB Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Moree VOF

Moree streeft ernaar u met een ruim assortiment aan ijzerwaren, gereedschappen, verf, hout- en plaatmateriaal, deuren en schuifkasten van dienst te zijn. Sleutelwoorden binnen onze organisatie zijn vakkennis en service. Onze medewerkers, die al jaren bij ons familiebedrijf in dienst zijn, hebben stuk voor stuk een technische achtergrond en helpen u graag met al uw vragen op klusgebied. Als extra service bezorgen wij uw bestelling nog altijd gratis thuis en zagen wij uw hout kosteloos op maat. Met kwaliteitsmerken als Festool en Makita bieden wij u het beste uit de markt aan! In december zijn wij uw leverancier van Proline vuurwerk.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Moree VOF in Oostdijk 64, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3223 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hout diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Hout per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3223 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816683]