Object Makelaardij Hellevoetsluis BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester vd Jagtkd 66 , 3221 CD Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Object Makelaardij Hellevoetsluis BV

Veel informatie, maar juist die concrete vraag of specifieke informatie mist u. Belt u ons dan alstublieft op, want dat persoonlijk contact vinden wij heel erg belangrijk.

Juist dat persoonlijke contact- en zorg is zo noodzakelijk in ons vak. Wij kunnen ons daarmee profileren en de zorg en aandacht kwijt aan relaties, die van onze diensten gebruik (willen) maken.

Johan van Donkelaar is veelzijdig en flexibel, mede dankzij scholing en ervaring. Naast het uitgebreide netwerk kan een makelaar zich onderscheiden door meer kwaliteit en disciplines te bieden bij de branche- en brancheverwante zaken.

Onze aankoopbemiddeling, voor slechts 150,= euro heeft u uw “eigen” makelaar, die door scherp- en rationeel (onder)handelen
uw belang en voordeel optimaal kan behartigen. Wij kunnen ook de zorg uit handen te nemen wat betreft het juridische- en bouwkundige deel.

Groen Makelen, heeft u – of koopt u een bestaande woning, ouder dan 10 jaar, is het van belang dat u de energiekosten kan beperken. Omdat er op verplichte EPA label nog een forse subsidie wordt gegeven, is het goed voor het milieu en uw portemonnee, om door onze maatwerkadviseur in kaart te laten brengen, waarop u kunt besparen. Wij helpen u in het woud van regels en subsidie om de juiste isolatiemaatregelen en besparingen te bereiken. Er zijn ook "Groene" hypotheken met een
lage(re) rente.

Tijdelijke verhuur is een prima oplossing voor dubbele woonlasten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van agenten en bedrijven kunnen wij vrij snel uw woning verhuren.

U betaald geen commissie- of contractkosten. Desgewenst kunnen wij voor u toestemming van gemeente en geldverstrekker aanvragen. De vraag naar tijdelijke huurwoningen is hoog en huuropbrengsten zeer aantrekkelijk.
Voor nadere informatie komen wij vrijblijvend en graag langs.

Taxaties van woningen is onze specialiteit, voor slechts 185,= euro krijgt u fraai ingebonden originele rapporten. Als uw rapport gevalideerd moet worden, komt daar ca. 50,= euro bij.

Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Object Makelaardij Hellevoetsluis BV in Burgemeester vd Jagtkd 66, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3221 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Makelaars diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Makelaars per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3221 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3834764]