Podozorg Hellevoetsluis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Rijksstraatweg 61 , 3222 KA Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Podozorg Hellevoetsluis

De podologie (letterlijk: "voetkunde") is een wetenschap die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetfunctiestoornissen en voetklachten en de daaruit voortvloeiende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Platvoeten kunnen leiden tot rugklachten en verkeerd gekozen schoeisel kan enkel- en knieblessures in de hand werken. Vermoeide en pijnlijk voeten kunnen aanleiding geven tot een ander looppatroon waardoor het bewegingsapparaat verkeerd belast wordt. We gebruiken onze voeten dagelijks en ons gehele leven. Het is dus heel belangrijk de voeten de aandacht te geven die ze nodig hebben.

Een Registerpodoloog is in staat uw loopcomfort te verhogen door het bepalen van de bij uw voet passende therapiezool of orthese en door het adviseren van de juiste schoen, eveneens afgestemd op uw voet en looppatroon. Veel voet en houdingsklachten kunnen worden verholpen met op maat gemaakte steunzolen, orthesen en schoenaanpassingen

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Podiatrists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Podozorg Hellevoetsluis in Rijksstraatweg 61, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3222 KA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3222 KA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816119]