Tandartspraktijk Kamperfoelie M Heinrich

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kamperfoelie 24 , 3224 TL Hellevoetsluis, Zuid-Holland

E-mail

Over Tandartspraktijk Kamperfoelie M Heinrich

De tandartspraktijk 'Kamperfoelie' is een oudbekende praktijk in Hellevoetsluis, meer dan dertig jaar word hier tandheelkunde op een hoog niveau aangeboden. Wij zijn preventief ingesteld (wij proberen behandelingen te voorkomen) en zijn op gebitsbehoud gefocust. Ons streven is, indien mogelijk, een gezond en goed functionerend gebit voor al onze patiënten. Daarnaast streven wij er ook naar het gebit er zo goed mogelijk uit te laten zien. Dit met behoud van het persoonlijke en natuurlijke karakter.

Wij verwachten van onze patiënten ook iets. Klinisch onderzoek wijst keer op keer uit dat de basis van iedere succesvolle behandeling en een cosmetisch goed resultaat een schone mond is. Van patiënten die zich bij ons aanmelden voor cosmetische zorg wordt verwacht dat zij een goede mondhygiëne hebben! Daar tegenover staat dat onze preventie assistenten u graag helpen bij het verbeteren van resultaten.

Helaas realiseren wij ons goed dat gebitsbehoud niet bij iedereen altijd tot de mogelijkheden behoort. Derhalve begeleiden wij ook mensen welke met gebitsverlies te kampen hebben en helpen wij hen zoeken naar passende oplossingen (bijvoorbeeld implantaten of een goed functionerende prothese) indien zij dit wensen.

Wij realiseren ons dat een goede communicatie van belang is om u in een praktijk op uw gemak te kunnen voelen en besteden daarom binnen het team hier veel aandacht aan.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartspraktijk Kamperfoelie M Heinrich in Kamperfoelie 24, Hellevoetsluis Zuid-Holland 3224 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Hellevoetsluis Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hellevoetsluis Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hellevoetsluis Zuid-Holland, 3224 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816612]