alterNET spreekt op landelijke TYPO3 dag

alterNET spreekt op landelijke TYPO3 dag van alterNET Internet BV TYPO3 CMS

Door: alterNET Internet BV TYPO3 CMS  12-06-2007
Trefwoorden: Internet, Mkb, Webdesign

Op zaterdag 16 juni vindt de TYPO3 User Group dag 2007 plaats, het jaarlijkse evenement voor de TYPO3 UG Nederland/België. De User Group dag wordt dit jaar gehouden in Eindhoven bij de TU/e.

Voor het volledige -voorlopige- programma en de registratie is te vinden via de website op typo3.nl. Het belooft dit jaar een nuttige, leerzame, maar vooral gezellige dag te worden met een gevarieerd programma aan voordrachten en workshops. De programmering is zo breed mogelijk gehouden zodat iedere TYPO3 gebruiker zijn of haar hart op kan halen, zowel beginners als gevorderden. Daarnaast is de dag een mooi moment voor TYPO3 gebruikers om elkaar (weer) eens te zien. Hier is uiteraard uitgebreid de gelegenheid voor.

Over alterNET
alterNET is een van de belangrijkste TYPO3 integrators in Nederland. Met een vast team van 15 specialisten, en referenties als de VARA, TROS, Erasmus Universiteit, TU Delft, Gemeente Velsen, Gemeente Sint Michielsgestel en vele andere organisaties, behoort alterNET tot een van de marktleiders van Nederland.

Trefwoorden: Gpl, Internet, Mkb, Open Source, Opensource, Typo3, Webdesign

Contact alterNET Internet BV TYPO3 CMS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share