Inschrijving voor derde TYPO3 conferentie open

Inschrijving voor derde TYPO3 conferentie open van alterNET Internet BV TYPO3 CMS

Door: alterNET Internet BV TYPO3 CMS  24-07-2007
Trefwoorden: Website, Internet, Webwinkel

De inhoud van het programma is inmiddels bekend gemaakt. Zo zijn er onder meer workshops in het opzetten van een webwinkel binnen TYPO3, het optimaliseren van beveiliging binnen TYPO3, maar ook TYPO3 voor onderwijsinstellingen. Een zeer breed en inspirerend programma.

Over alterNET
alterNET is een van de belangrijkste TYPO3 Solution Providers in Nederland en heeft ruime ervaring met advisering, implementaties en maatwerk, hosting en training op het gebied van TYPO3 projecten bij onder meer non-profit, onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Naast de ontwikkeling van trajecten hebben wij een eigen helpdesk van TYPO3 specialisten die ondersteuning kunnen leveren. Daarnaast is alterNET een van de top 10 zoekmachine marketing bureau's van Nederland, en neemt onder meer vanuit deze expertise deel aan de vakjury van de Search Engine Marketing Award (www.speldinhooiberg.nl).

alterNET heeft voor TYPO3 de Nederlandstalige handleidingen voor redacteuren, webmasters en ontwikkelaars gepubliceerd en verzorgt regelmatig seminars en trainingen op diverse plaatsen in het land. Wij werken onder meer voor de VARA, de TROS, Gemeente Sint Michielsgestel, Gemeente Velsen, Ruimtelijke Planbureau, Eduvision, en New Horizons.

Over TYPO3
TYPO3 is een enterprise-class Content Management Framework dat het beste uit twee werelden biedt: een 'out-of-the-box' CMS met een complete set standaard modules en een cleane robuuste high-performance architectuur die de mogelijkheid biedt voor vrijwel iedere maatwerk oplossing of uitbreiding.

Trefwoorden: Alternet, E-commerce, Internet, Online Media, Opensource, Typo3, Website, Websites, Webwinkel

Contact alterNET Internet BV TYPO3 CMS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share