Numerieke domeinnamen origineel en innovatief

Numerieke domeinnamen origineel en innovatief van alterNET Internet BV TYPO3 CMS

Door: alterNET Internet BV TYPO3 CMS  01-02-2008
Trefwoorden: Internet, Domeinnaam, Domeinregistratie

Dordrecht – 1 februari 2008 – Vanaf eind deze maand is het mogelijk te beschikken over een zuiver numerieke domeinnaam. Internationaal domeinregistratie bedrijf alterNET biedt nu al de mogelijkheid om numerieke domeinnamen voor te registreren. Daarmee verzekeren bedrijven en particulieren zich van een grotere kans dat hun originele domeinnaam aan hun toebedeeld wordt.

No-cure-no-pay
'Zoals het voor elke domeinnaam aanvraag geldt, is het ook bij deze voorregistratie het geval dat er geen kosten in rekening worden gebracht als wij niet in staat zijn de domeinnaam te claimen', aldus Ric van Westhreenen. 'De SIDN brengt tenslotte hiervoor ook geen kosten in rekening, dus waarom zouden wij dit dan doorbelasten'. Een voorregistratie kan zonder restricties worden uitgevoerd tot 28 februari 12:00u. Daarna gaat de aanvraag geruisloos over naar een gewone registratie.

Het resultaat
Met ruim 2,7 miljoen geregistreerde Nederlandse domeinnamen wordt het steeds moeilijker om een originele domeinnaam te registreren. En daarmee ook op te vallen. Een zuiver numerieke domeinnaam, mits goed gekozen en vooral kort, is uniek en vernieuwend. Zeker als dit binnen een marketingstrategie past, dan valt dit op.

Over alterNET Internet BV
alterNET Internet BV is sinds 1997 de enige domeinnaam specialist in Nederland die alle domeinnaam soorten kan vastleggen en waarbij realtime gecontroleerd kan worden of een internationale domeinnaam nog beschikbaar is. Van Tanzania tot aan Uruguay of Peru; alterNET legt deze als internationale domeinnaam specialist vast. Onder haar klantenbestand zitten daardoor internationale multinationals die het beheer van domeinnamen compleet bij alterNET hebben ondergebracht.

Trefwoorden: Domeinnaam, Domeinregistratie, Internet, Numerieke Domeinnamen

Contact alterNET Internet BV TYPO3 CMS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share