Opensource CMS TYPO3 patched veiligheidslek in Gastenboek module

Opensource CMS TYPO3 patched veiligheidslek in Gastenboek module van alterNET Internet BV TYPO3 CMS

Door: alterNET Internet BV TYPO3 CMS  02-08-2007
Trefwoorden: Website, Internet, Security

De TYPO3 extensie ve_guestbook is geen onderdeel van de standaard TYPO3 installatie. De extensie is echter wel in gebruik bij TimTab, de weblog oplossing binnen TYPO3.

Het risico is groot, er zijn reeds gevallen bekend waar dit veiligheidslek wordt uitgebaat.

Over alterNET

alterNET is een van de belangrijkste TYPO3 Solution Providers in Nederland en heeft ruime ervaring met advisering, implementaties en maatwerk, hosting en training op het gebied van TYPO3 projecten bij onder meer non-profit, onderwijs, overheid en bedrijfsleven. Naast de ontwikkeling van trajecten hebben wij een eigen helpdesk van TYPO3 specialisten die ondersteuning kunnen leveren. Daarnaast is alterNET een van de top 10 zoekmachine marketing bureau's van Nederland, en neemt onder meer vanuit deze expertise deel aan de vakjury van de Search Engine Marketing Award (www.speldinhooiberg.nl).

alterNET heeft voor TYPO3 de Nederlandstalige handleidingen voor redacteuren, webmasters en ontwikkelaars gepubliceerd en verzorgt regelmatig seminars en trainingen op diverse plaatsen in het land. Wij werken onder meer voor de VARA, de TROS, Gemeente Sint Michielsgestel, Gemeente Velsen, Ruimtelijke Planbureau, Eduvision, en New Horizons.

Over TYPO3
TYPO3 is een enterprise-class Content Management Framework dat het beste uit twee werelden biedt: een 'out-of-the-box' CMS met een complete set standaard modules en een cleane robuuste high-performance architectuur die de mogelijkheid biedt voor vrijwel iedere maatwerk oplossing of uitbreiding.

Voor auteurs is TYPO3 een gebruiksvriendelijk, intuïtief gereedschap, dat content redacteuren eenvoudig webpagina's laat maken, bewerken en beheren door middel van uitgebreide functies die met een paar muisklikken gerealiseerd kunnen worden. De beheeromgeving is geheel in het Nederlands vertaald, maar ook beschikbaar in 42 andere talen. De gebruikte iconen zijn voor iedereen die Microsoft gewend is, herkenbaar.

Met TYPO3 kan iedereen participeren in internetcommunicatie en relaties onderhouden. Moeiteloos multimedia content types integreren en dynamisch server-side afbeeldingen bewerken en genereren zijn slecht een onderdeel van de ontelbare opties binnen deze uitgebreide toolbox voor web-based communicatie. Eveneens standaard is een -intern email en berichtensysteem met workflow engine voor redactioneel publiceren en samenwerken.

Voor Administrators en contentmanagers beschikt TYPO3 over een extreem uitgebreid gebruikers beheersysteem waardoor professionele content creatie wordt ondersteund en editing workflows georganiseerd. TYPO3 is een server-side platform onafhankelijke applicatie die gebruikt kan worden met vrijwel iedere browser die er is.

Contact opnemen?
Neem contact op met alterNET via 078 635 1200, of bezoek onze website op www.alternet.nl

Trefwoorden: Alternet, Content Management, Internet, Open Source, Opensource, Security, Typo3, Veiligheid, Website

Contact alterNET Internet BV TYPO3 CMS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share