TYPOTycoon toont previewbeelden van nieuwste TYPO3 CMS

TYPOTycoon toont previewbeelden van nieuwste TYPO3 CMS van alterNET Internet BV TYPO3 CMS

Door: alterNET Internet BV TYPO3 CMS  28-01-2008
Trefwoorden: Website, Internet, Webwinkel

De nieuwste versie van TYPO3 wordt gebruikersvriendelijker in de beheeromgeving. Echter het duurt nog een maand voordat de nieuwste versie in stabiele vorm te downloaden zal zijn. Tot die tijd moeten we het doen met een zogenaamde alpha release. Het nadeel: deze versies zijn vaak moeilijk te installeren. Om die reden publiceert TYPOTycoon TYPO3 Screenshots van de interface.


De previews zijn te vinden via de website van TYPOTycoon. In de previews vallen onder meer te zien op welke wijze de verschillende 'Page Types' in TYPO3 versie 4.2 voortaan getoond gaan worden, maar ook de wijze waarop de bovenbalk van TYPO3 voortaan zal worden ingezet. Veel functionaliteit dat voorheen in de pagina, of onderaan de pagina "bungelde" heeft nu een plek gekregen op een meer zichtbare en logische plaats.

Uiteraard zijn de ontwikkelaars er nog niet. Zo is er ook een geheel aangepaste interface voor de programmeeromgeving. Uiteraard zal er een en ander gaan veranderen, aangezien dit een Alpha versie is. Eind februari wordt de stabiele versie verwacht.

Over TYPOTycoon

TYPOTycoon is 2 jaar geleden opgericht met als doel betaalbare TYPO3 hosting voor bedrijven en organisaties aan te bieden. Een jaar later is de dienst uitgebreid met dedicated servers vanaf 99 Euro. TYPOTycoon is een dochter onderneming van alterNET Internet BV, een van de belangrijkste TYPO3 integrators van Nederland.

Trefwoorden: Alternet, Content Management, Demo, Ebusiness, Internet, Intranet, Open Source, Opensource Software, Preview, Screenshots, Typo3, Website, Webwinkel,

Contact alterNET Internet BV TYPO3 CMS

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share