Cultureel Centrum Cascade

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoge Kade 50 , 3341 BE Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

E-mail

Over Cultureel Centrum Cascade

Centraal gelegen tussen Rotterdam en Dordrecht ligt direct aan de A15 en A16 het dorp Hendrik-Ido-Ambacht. Misschien niet een plaatsnaam waar u direct aan denkt als u op zoek bent naar een zaal voor uw bijeenkomst. Maar in Ambacht vindt u Cultureel Centrum Cascade, één van de zalenverhuurcentra in de Drechtsteden. Onderdeel van Stichting Cascade, welke naast het Cultureel Centrum ook nog Sporthallen de Ridderhal, Sporthal de Sophiahal en Jongerencentrum Dock-03 beheert. De stichting biedt op al deze locaties ruimte voor verenigingen en commerciële huurders. Daarnaast bieden zij een eigen activiteitenprogrammering met theatervoorstellingen, filmavonden en evenementen. Kijk voor het volledige activiteitenprogramma www.stichting-cascade.nl.

Het culturele centrum is een multifunctionele evenementenlocatie met twaalf zalen en oneindig veel mogelijkheden. In de theaterzaal is ruimte voor professioneel theater, maar door de inschuifbare tribune is deze grote zaal op diverse manieren te gebruiken. Mede door de variëteit in grootte van zalen is het centrum ook uitstekend geschikt als trainings-, cursus- en workshop locatie. Ook voor vergaderingen, feesten en congressen bent u hier aan het juiste adres. En met de twee sportlocaties onder haar hoede is het ook mogelijk om met uw bedrijf tussen de vergaderingen door of aan het eind van een lange vergaderdag te gaan sporten in één van deze prachtige sporthallen.

Stichting Cascade wordt door vele zakelijke en particulieren gezelschappen geroemd om haar flexibiliteit en uitstekende service. Alleen een zaal huren? Ook dat is mogelijk. Cultureel Centrum Cascade heeft een bushalte voor de deur en heeft een grote hoeveelheid gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw. Ook wat betreft het prijskaartje kunt u bij Stichting Cascade goed terecht en u ontvangt de service die u voor uzelf en uw gasten wilt.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/cultureelcentumcascade/
Twitter: https://twitter.com/Cascadetheater

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Cultureel Centrum Cascade in Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland 3341 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Lunch diensten in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hendrik-Ido-Ambacht Lunch per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland, 3341 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229523]