Keurmerk voor Vastgoedkoper

Door: De Vastgoedkoper  04-01-2012
Trefwoorden: Huis Kopen, Aankoopbemiddeling, Aankoopmakelaars

    

Hendrik Ido Ambacht, 23 december 2011

mkbOK keurmerk uitgereikt aan www.vastgoedkoper.com

 

De website heeft het mkbOK keurmerk verkregen. Vandaag is het mkbOK keurmerk uit handen van Stichting MKB en Internet uitgereikt aan de heer Maclaine Pont van het bedrijf de Vastgoedkoper.

Het bedrijf de Vastgoedkoper en haar website komen in aanmerking voor het mkbOK keurmerk omdat ze volledig voldoen aan de mkbOK keurmerkcode. Als keurmerkhouder in de branche makelaardij is hiermee het recht verkregen het herkenbare logo van het mkbOK keurmerk te voeren.

Kwaliteit, transparantie en service van MKB winkels en bedrijven worden nu extra door het mkbOK keurmerk bewaakt. Het keurmerk staat tevens voor ‘weten met wie u zaken doet’, bemiddelt bij geschillen en is voor bonafide MKB bedrijven een goede mogelijkheid om zich te onderscheiden.

Stichting MKB en Internet, initiatiefneemster van het mkbOK keurmerk, is van mening dat keurmerken en waarborgen een grote toegevoegde waarde aan een veilig internet geven. De Stichting stimuleert daarnaast het zakendoen met het midden- en kleinbedrijf op zowel lokaal, regionaal als landelijk niveau.

Uitgebreide informatie van mkbOK is te vinden op

Trefwoorden: aankoop makelaars, Aankoopbemiddeling, Aankoopmakelaars, Architect keuring, Huis Kopen, onderhandelen aankoop huis,

Ander nieuws en updates van De Vastgoedkoper

14-08-2011

Nu ook voor Expats, aankoop makelaardij.

Met bedienen we nu ook Nederlanders en niet Nederlanders die vanuit het buitenland een woning zoeken in Holland. Onze service