HB Autoservice

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 75 , 3341 LJ Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

E-mail

Over HB Autoservice

HB Autoservice is opgericht in 2006 door Henk Belder en sindsdien gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Toyota en Lexus, daarnaast werken wij aan alle andere merken.

Wij zijn een betrouwbaar en servicegericht bedrijf, aangesloten bij de BOVAG brancheorganisatie Onafhankelijke Autobedrijven. U bent bij ons verzekerd van een objectief, merkonafhankelijk advies. Samen met 3 andere technici, opgeleid volgens de nieuwste technieken, zijn wij voortdurend bezig met nieuwe ontwikkelingen in de autobranche, zoals Hybride-techniek en elektrisch rijden. Dit doen wij door onze vakkennis up-to-date te houden middels bijscholingen.

Wij zijn een klein bedrijf en staan daardoor dicht bij de klant. De sfeer bij HB Autoservice is informeel van karakter en wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering met u als klant en denken graag met u mee. Wij hebben veel technische uitdaging en afwisseling doordat wij werken aan alle merken auto's en lichte bedrijfswagens.

Onze motivatie is prettig voor u als klant!

Niet voor niets is onze slogan: Waar service voorop staat!

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/HB-Autoservice-293910440637848/

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HB Autoservice in Nijverheidsweg 75, Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland 3341 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hendrik-Ido-Ambacht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland, 3341 LJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826511]