Perfectkeur BV

Afdrukken

Is Perfectkeur BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkstraat 36 , 3341 LE Hendrik-ido-ambacht, Zuid-Holland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Perfectkeur BV

Perfectkeur BV is een onafhankelijk, zelfstandig, bouwtechnisch adviesbureau. Als landelijk opererende organisatie, dé specialist op het gebied van woninginspecties. In de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste zelfstandige speler in de markt van bouwtechnische aan- en verkoopkeuringen. Met meer dan 10.000 bouwkundige inspecties per jaar, hebben we als organisatie een duidelijk zicht op marktbewegingen en kwaliteit van het bestaande woningbestand.

Naast duizenden particulieren en makelaars die de kern vormen van onze klantenkring, mogen wij gemeenten, verenigingen, woningbouwcoöperaties, verenigingen van eigenaars (VvE), vastgoed beheerders, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en scholen tot onze klantenkring rekenen. Deze organisaties en bedrijven maken gebruik van een veelzijdig en uiteenlopend pakket aan diensten, waarbij onze kwaliteit in dienstverlening en eindproduct de constante en bepalende factor voor de eindklant is.

Al vele jaren maakt Perfectkeur het onderscheid in de markt, door op veel punten net iets verder te gaan! In ontwikkeling van rapportages en inspectiemethoden is Perfectkeur BV een absolute voorloper in de markt. Als ISO-9001 en BRL-9500 gecertificeerd inspectiebedrijf is ons kwaliteitsniveau gewaarborgd.

Ontstaan van ons bedrijf.
Perfectkeur is een landelijk opererende organisatie, die actief is op het gebied van bouwkeuringen, onderhoud en beheer van woningen en onroerend goed voor particulieren, instellingen en het midden en kleinbedrijf. Het ontstaan van Perfectkeur komt voort uit een aannemers en onderhoudsbedrijf. Vaak werd onze hulp ingeroepen door soms tot wanhoop gedreven kopers van een woning, die er na de koop achter kwamen dat de bouwkundige staat van de woning vele malen slechter was dan ze hadden ingeschat. Daarnaast kwamen we zowel bij het assisteren van aannemers alsmede bij het afhandelen van opleveringen schrijnende situaties tegen met betrekking tot de kwaliteit van de bouwwerkzaamheden.

Ook in het midden- en kleinbedrijf hebben we vast moeten stellen dat opdrachtgevers regelmatig ontevreden zijn over de geleverde prestaties van de uitvoerende partij met betrekking tot bouwwerkzaamheden. Perfectkeur heeft daarom, zowel voor de particuliere als zakelijke markt, een breed en doordacht programma ontwikkeld, hetwelk onze klant op bouwkundig gebied van het begin tot het eind kan ondersteunen waardoor eerder genoemde problemen kunnen worden voorkomen.

Perfectkeur is uitgegroeid tot een bedrijf met een landelijke dekking voor de uitvoering van bouwtechnokeuringen, onderhoudsplanningen, opleveringen, vooropnames en overige bouwkundige zaken. Perfectkeur werkt met bouwkundigen die in vaste dienst zijn. De onderzoeken worden uitgevoerd voor particulieren, banken, verzekeraars, makelaars, hypotheek

Kaart

Producten en diensten

Energielabel woning

23-08-2016

Energie-index certificaat (BRL9500) Dit is het label conform de BRL 9500 methode. Er wordt vanaf 1-1-2015 geen labelletter, maar alleen


Bouwtechnische keuring

23-08-2016

Een bouwtechnische keuring is aan te bevelen bij aan- of verkoop van uw woning. Het uiteindelijke resultaat, een bouwkundig rapport, is zeer uitgebreid.Is Perfectkeur BV in Kerkstraat 36, Hendrik-ido-ambacht Zuid-Holland 3341 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Huis Kopen diensten in Hendrik-ido-ambacht Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hendrik-ido-ambacht Huis Kopen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hendrik-ido-ambacht Zuid-Holland, 3341 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227063]