BURNSHIELD® Brandwondencompressen

BURNSHIELD® Brandwondencompressen van Arvem B.V.

Door: Arvem B.V.  05-10-2011
Trefwoorden: Batterijen, Medische Apparatuur, aed

BURNSHIELD® Brandwonden compressen.

 

Brandwonden compressen en brandwonden gel van BURNSHIELD® bevatten geen chemische en pijnstillende middelen, maar zijn uitsluitend gebaseerd op natuurlijke producten waardoor een veilige en effectieve werking wordt verkregen bij de behandeling van thermische brandwonden als gevolg van stoom, hete vloeistoffen, aanraking, stralingswarmte of andere niet chemische warmtebronnen.

 

Burnshield is verkrijgbaar in diverse afmetingen compressen en losse gels voor behandeling van kleine verbrandingen, of zonnebrand. Door dit brandwondenmiddel toe te passen wordt de brand uit de wond gehaald, de pijn verlicht en de genezing bevorderd. Burnshield is tevens een effectieve behandelwijze voor schaafwondjes en verlicht de jeuk bij insectenbeten.
Voor grote verbrandde oppervlakken zijn er tevens Burnshield branddekens verkrijgbaar die zowel als blusdeken kunnen worden gebruikt als om het brandwondenslachtoffer in te verpakken ter verlichting en behandeling van de verwondingen. Het materiaal van de dekens en kompressen is makkelijk met de hand te scheuren zodat openingen e.d. eenvoudig kunnen worden gecreëerd zodat er een perfecte aansluiting op de natuurlijke lichaamscontouren mogelijk is.

 

Raadpleeg bij verbrandingen, na de eerste hulp met Burnshield, altijd een medicus voor verdere behandeling.

Trefwoorden: aed, Batterijen, BHV opleidingen, Brancards, Brandwondenverzorging, Chirurgische en medische instrumenten, Defibrillator, Evacuatiestoelen & Doeken, Injectie & Infuusmaterialen, Instrumentarium, Medische Apparatuur, Onderzoekbanken & Praktijkinrichting, Pleistermaterialen, Reanimatie materialen, Sportverzorging, Thuiszorgproducten, Vacuum spalken & Matrassen, Veiligheidskleding & Sgnalisatie, Verbandkoffer, Verbandkoffer Service, Verbandmiddelen, Vetrinaire producten, Wegen & meten, Wondverzorging, Zaklampen,

Andere producten en diensten van Arvem B.V.

Nursing Care schoenen ! van Arvem B.V. thumbnail
03-10-2012

Nursing Care schoenen !

 Arvem B.V. brengt een pakket schoenen op de markt speciaal gemaakt voor de medische sector. 


Pleistermaterialen NOBA® van Arvem B.V. thumbnail
05-10-2011

Pleistermaterialen NOBA®

Alles onder één dak. Verbandmiddelen, pleisters en disposables t.b.v. patienten en personeel


Verbandmiddelen NOBA® van Arvem B.V. thumbnail
05-10-2011

Verbandmiddelen NOBA®

Alles onder één dak. Verbandmiddelen, pleisters en disposables t.b.v. patienten en personeel


AED Lifepak van Arvem B.V. thumbnail
05-10-2011

AED Lifepak

AED's van LIFEPAK®, wereldwijd marktleider, hebben als voordeel dat de electroden uitwisselbaar zijn met de Defibrillator op de meeste Ambulances in Nederland.