Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waardenburg 112 , 2181 LM Hillegom, Zuid-Holland

E-mail

Over Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie

REGRESSIE- EN REÏNCARNATIETHERAPIE
Met regressie- en reïncarnatietherapie begeleid ik de cliënt terug naar een specifieke bewuste of onbewuste ervaring in het verleden die op een ongewenste manier zijn/haar leven beïnvloeden. Naast het recente verleden en de jeugd worden ook geboorte, zwangerschap, conceptie en alle ervaringen daaraan voorafgaand (vorige levens en periodes tussen levens) in acht genomen. Door het herbeleven van de gebeurtenissen is voor de cliënt mogelijk om emoties en fysieke pijnen te ontladen. Hij/zij wordt zich bewust van hoe beperkende patronen en overtuigingen zijn ontstaan, hoe ze zich steeds weer herhalen en hoe ze deel van een specifiek thema uitmaken. Met dit inzicht krijgt de cliënt de keuze om veranderingen in zijn/haar leven te brengen.

JONGEREN- EN KINDERTHERAPIE
Ik begeleid kinderen en jongeren op een creatieve en speelse manier die op hun leeftijd aansluit. Omdat iedere kind uniek is, pas ik de therapie aan de specifieke behoeften van het kind aan. Het doel van de therapie is het kind helpen zijn eigen kracht te (her)ontdekken, zijn eigen hulpbronnen te activeren om beter gebeurtenissen te kunnen verwerken en zo zijn zelfvertrouwen te vergroten. Dit doen we samen door middel van bijvoorbeeld tekenen, boetseren, verhalen vertellen of het uitspelen van situaties. Spelenderwijs gaan we door de gebeurtenis heen, zodat het kind oude, belastende patronen en gevoelens bewust kan ervaren, begrijpen en vervolgens loslaten. Als het nodig is, geef ik een flesje Bach-Bloesem remedies mee als ondersteuning van het verwerkingsproces.

Ik werk uitsluitend op afspraak. Voor meer informatie kunt u terecht op mijn website: www.praktijk-athanor.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Hillegom Zuid-Holland

Is Athanor praktijk voor regressie- en reïncarnatietherapie in Waardenburg 112, Hillegom Zuid-Holland 2181 LM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Hillegom Zuid-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hillegom Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Hillegom Zuid-Holland, 2181 LM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824531]